Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ego (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ego (2013)

Ego

Ego (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ego

Godina:

2013

Žanr:

drama

Trajanje:

105 min

Režija:

Lisa James Larsson

Scenarij:

Lisa James Larsson

Glavne uloge:

Peter Andersson
  >  Göran
Lars Bethke
  >  Domare
Sven-Åke Gustavsson
  >  Dr. Dahlin
Sissela Kyle
  >  Annelie
Jonatan Rodriguez
  >  Oskar
Martin Wallström
  >  Sebastian
Christoffer Svensson
  >  Pelle
Mylaine Hedreul
  >  Mia
Richard Ulfsäter
  >  Programledare
Douglas Leon
  >  Domare (as Dogge Doggelito)
Emil Johnsen
  >  Erik
Jörgen Thorsson
  >  Tomas
Josefin Crafoord
  >  Domare
Patrick Saxe
  >  TV-producer
Ami Skånberg Dahlstedt
  >  Coreographer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ego (2013)
    Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2013 u 23:12

Ego (2013)

Žanr:
drama

Režija: Lisa James-Larsson

Uloge: Martin Wallström, Mylaine Hedreul, Sissela Kyle, Peter Andersson, Emil Johnsen

Jezik: švedski

Radnja:
Sebastijan je 25-godišnji mladić koji živi hedonistički život... Zanima ga samo lični imidž, provodi i izlasci, veze za jednu noć... ne veruje u trajnu ljubav i veliki je egoista. Medjutim, doživljava nesreću i ostaje slep. Život mu se menja iz korena, a iako više ništa ne vidi, možda će mu se otvoriti novi vidici.

Izvor: http://www.filmopis.com

IMDB

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2013 u 17:15
S obzirom na tematiku i sudeći po trejleru, mislila sam da će biti humoristička stara izlizana priča o ljubavi lepotice i zveri (s tim da je ovde lepotica muškarac LOL). Međutim, ispao je malo ozbiljniji nego što sam očekivala jer su ubacili elemente drame i osvrnuli se na psihičko stanje glavnog lika koji postaje slep. Čak je i više od polovine scena zapravo sa njegovim prijateljima, roditeljima i prikazi njega samog. Ali, malo su preterali sa njegovim lickanjem i glavna glumica je nekako bezlična. Može 7/10.
Na vrh
nosundayfear View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2013 u 10:18
Ono što sam očekivao, to sam i dobio. A nadao sam se da će ipak biti nešto originalnije.
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.