| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mamy (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mamy (2012)Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2013 u 01:34 |
|
Mamy (2012) ![]() IMDb Režija: Evgeniy Abyzov, Sarik Andreasyan Scenarij: Olga Antonova, Sarik Andreasyan Žanr: Komedija, Drama Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 103 min Elena Korikova ... segment "Moyey lyubimoy" Olga Volkova ... segment "Moyey lyubimoy" Yuliya Grishina ... segment "Moyey lyubimoy" Tatyana Kosmacheva ... segment "Moyey lyubimoy" Sergey Bezrukov ... segment "Moyey lyubimoy" Vladimir Sychyov ... segment "Moyey lyubimoy" Mikhail Bogdasarov ... segment "Moyey lyubimoy" Mikhail Pavlik ... segment "Moyey lyubimoy" Yekaterina Vasilyeva ... segment "Ya - ne Kolya" Aleksandra Nazarova ... segment "Ya - ne Kolya" Mikhail Porechenkov ... segment "Ya - ne Kolya" Mikhail Gorevoy ... segment "Ya - ne Kolya" Aleksandr Oleshko ... segment "Ya - ne Kolya" Sergey Gazarov ... segment "Ya - ne Kolya" Marina Golub ... segment "Parashut" Svake godine 8. marta, na Dan žena, ruske telefonske kompanije prenose milijone telefonskih poziva i SMS poruka posvećene tom prazniku, a većina poziva i poruka naravno idu osobama koje su najvažnije svakom čovjeku, mamama. Ali šta se dogodi kada zbog prepterećenosti telefonske mreže naše poruke ne stignu? Tada naši filmski junaci, njih osam, užurbano idu ka svojim mamama ne bi li im osobno čestitali praznik kao što su to radili u djetinjstvu. Prevod je uradio tplc TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
bole4s
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 30.Rujan/Sep.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 38 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2016 u 21:59 |
|
Divan film ! Hvala puno za prevod !
|
|
|
E sad neću ni kako ja hoću !
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |