Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fruitvale Station (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fruitvale Station (2013)

Fruitvale Station

Fruitvale Station (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Postaja Fruitvale

Godina:

2013

Žanr:

biografski, drama, ljubavni

Trajanje:

85 min

Režija:

Ryan Coogler

Scenarij:

Ryan Coogler

Glavne uloge:

Kevin Durand
  >  Officer Caruso
Melonie Diaz
  >  Sophina
Michael B. Jordan
  >  Oscar Grant
Chad Michael Murray
  >  Officer Ingram
Octavia Spencer
  >  Wanda
Ahna O'Reilly
  >  Katie
Marjorie Crump-Shears
  >  Grandma Bonnie (as Marjorie Shears)
Trestin George
  >  Brandon
Joey Oglesby
  >  Cale
Michael James
  >  Carlos
Ariana Neal
  >  Tatiana
Destiny Ekwueme
  >  Chantay
Bianca Rodriguez III
  >  Vanessa (as Bianca Rodriguez)
Keenan Coogler
  >  Cato
Julian Keyes
  >  Kris

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fruitvale Station (2013)
    Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2013 u 18:35

Predstaviću vam ovog puta film koji je izašao kao najveći pobednik na ovogodišnjem Sundance 2013 filmskom festivalu. Fruitvale Station je melodrama/ekranizacija istinitog događaja iz crne hronike San Franciska. S obzirom da je ovaj film prvenac reditelja Rajana Kuglera, zajedno sa nedostacima koji idu uz tu činjenicu, ipak uspeva da uznemiri pažnju gledalaca. Pročitajte u nastavku o čemu se radi.

Događaji opisani u filmu su krajnje prljavi i neshvatljivi. Radnja filma smeštena je u kalifornijskom Ouklendu gde je na stanici „Fruitvale“ policajac ubio dvadeseddvogodišnjeg mladića, pucajući mu u leđa. Kako su brojni svedoci ubistvo snimili mobilnim telefonima, priča je odjeknula širom SAD pokretajući talas pobuna protiv prekomerene upotrebe oružja od strane policije i umalo da prouzrukuju talas protesta kao u Los Anđelesu 1992 godine.

Zbog imidža koji je imao ova crna hronika je postala pravi fenomen, simbol svog vremena, vremena sveprisutnosti kamera.  Teme koje se u filmu protežu su Black Power, oplakivanje gubitka, očinstvo, nada…dobri sastojci za čistu melodramu koja će pobuditi emocije gledalaca. Emocije koja se zasnivaju na samom događaju u stanici Fruitvale  ali i na sporedne aspekte priče. Mogu samo da preporučim ovaj film vašoj pažnji, zaista vredi.

Synopsis: Oskar će se probuditi jednog jutro i odlučiti da bude bolji sin, bolji momak, bolji otac. Međutim, nakon toga će shvatiti da ta zamisao i nije tako jednostavna za realizovati.

Reditelj: Ryan Coogler

Uloge: Ahna O’Reilly, Ariana Neal, Chad Michael Murray, Kevin Durand, Melonie Diaz, Michael B. Jordan, Octavia Spencer

Scenario: Ryan Coogler

Muzika: Ludwig Göransson

Žanr: Drama

Ažurirao icemaher - 07.Srpanj/Jul.2013 u 15:43
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
stoleharinga View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stoleharinga Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2013 u 21:11
OVo nije loše
Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2013 u 15:03
Pojavio sa dobar snimak. 
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2013 u 16:33

Prevod je najavio sean12 Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2013 u 19:47

sean12 hvala za prevod ruza

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.