| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
BBC The Trials Of Life (1990) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: BBC The Trials Of Life (1990)Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2013 u 22:50 |
|
The Trials Of Life (1990) ![]() IMDb Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: Velika Britanija, Kanada Trajanje: 50 min/ 12 epizoda / 1 sezona David Attenborough ... Himself (12 episodes, 1990) 'The Trials of Life: A Natural History of Behaviour' je britanska dokumentarna serija o prirodi koju je napisao i prezentovao David Attenborough. Serija se fokusira na ponašanje životinja, ispunjena je prekrasnim fotografijama od najmanjih insekata do najvećih sisavaca. Svaka od dvanaest 50-minutnih epizoda ima drugačiji aspekt putovanja kroz život, od rođenja do odrasle dobi i nastavak vrste kroz reprodukciju. Snjimanje serije je trajalo tri i pol godine, a za to vrijeme Attenborough proputovao gotovo četvrt milijuna milja. 1. "Arriving" 2. "Growing Up" 3. "Finding Food" 4. "Hunting and Escaping" 5. "Finding the Way" 6. "Home Making" 7. "Living Together" 8. "Fighting" 9. "Friends and Rivals" 10. "Talking to Strangers" 11. "Courting" 12. "Continuing the Line" 'The Trials of Life' je dio 'Life' trilogije, The Living Planet (1984) i Life in the Freezer (1993). NAGRADE: 1991: BAFTA Awards 2 nagrade i 4 nominacije 1993: Golden Camera, Germany David Attenborough, dobitinik nagrade za najbolji dokumentarni film TITLOVI Ažurirao CSInvestigator - 04.Srpanj/Jul.2013 u 23:32 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2013 u 20:08 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |