| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bluffmaster! (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bluffmaster! (2005)Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2013 u 21:39 |
|
Bluffmaster! (2005) ![]() IMDb Režija: Rohan Sippy Scenarij: Rajat Arora, Shridhar Raghavan Žanr: Komedija, Romansa, Triler Jezik: Hindi Država: Indija Trajanje: 137 min Abhishek Bachchan ... Roy Kapoor Priyanka Chopra ... Simran "Simmi" Ahuja Ritesh Deshmukh ... Aditya "Dittu" Srivastav Nana Patekar ... Chandrakant 'Chandru' Parekh Roy Kapoor (Abhishek Bachchan) je prevarant koji vodi dvostruki život i vara sve pa čak i svoju djevojku Simi (Priyanka Chopra). Na dan njihovih zaruka, Roy pokaže svoje pravo lice i Simi ga napusti. Kao da to nije bilo dovoljno, Roy sazna da ima tumor i da će umrijeti za manje od tri mjeseca. Uskoro u njegov život ulazi amater prevarant Dittu (Ritesh Deshmukh) s kojim planira najveću prevaru svog života. Prevod je uradila *MARA* TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |