| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Twin Falls Idaho (1999) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Twin Falls Idaho (1999)Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2013 u 00:07 |
|
Twin Falls Idaho (1999) ![]() IMDb Režija: Michael Polish Scenarij: Mark Polish, Michael Polish Žanr: Drama Država: USA Jezik: Engleski Trajanje: 111 min Mark Polish ... Blake Falls Michael Polish ... Francis Falls Michele Hicks ... Penny Jon Gries ... Lawyer Jay Harrison Patrick Bauchau ... Miles, a Doctor Garrett Morris ... Jesus William Katt ... Surgeon Lesley Ann Warren ... Francine Teresa Hill ... Sissy Francis i Blake Falls su sramežljivi i povučeni sijamski blizanci koji djele neke unutrašnje organe. Blake je uvijek u formi, a Francis je često bolestan. Žive u urednoj maloj sobici u oronulom hotelu u nadi da će se sastati sa svojom otuđenom majkom. U njihov svijet uskoro ulazi ekscentrična mlada prostitutka po imenu Penny koja ih nagovori da prisustvuju zabavi za Noć Vještica na kojoj njihovo stanje može proći kao kostim. Francis naglo oboli i blizance razdvoje operacijom te se suoče sa tjelesnim i psihosomatskim napetostima kao posljedicom razdvajanja. Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2013 u 18:32 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |