| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
In the Good Old Summertime (1949) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: In the Good Old Summertime (1949)Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2013 u 01:18 |
|
In the Good Old Summertime (1949) ![]() IMDb Režija: Robert Z. Leonard Scenarij: Albert Hackett, Frances Goodrich Žanr: Komedija, Muzički, Romansa Država: USA Jezik: Engleski Trajanje: 102 min Judy Garland ... Veronica Fisher Van Johnson ... Andrew Delby Larkin S.Z. Sakall ... Otto Oberkugen Spring Byington ... Nellie Burke Clinton Sundberg ... Rudy Hansen Buster Keaton ... Hickey Marcia Van Dyke ... Louise Parkson Lillian Bronson ... Aunt Addie Veronica Fisher (Judy Garland) i Andrew Larkin (Van Johnson) kolege su u maloj trgovini glazbenih instrumenta koji, unatoč bliskoj poslovnoj suradnji, ne podnose jedno drugog. No, ono što ovaj neobični par ne zna je da se već duže vrijeme anonimno dopisuju. Hoće li njihova ljubav na papiru konačno preći i u pravi život? Legendarna hollywoodska zvijezda, Judy Garland, nalazi se u glavnoj ulozi u ovoj glazbenoj adaptaciji hit filma iz 1940. godine, 'The Shop Around The Corner'. Uz Judy u filmu glumi jednako popularni Van Johnson. Prevod je uradio skaroo TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |