| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dead Man Down (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dead Man Down (2013)Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2013 u 21:51 |
![]() Žanr: krimi, triler Režija: Niels Arden Oplev Jezik: engleski Uloge: Noomi Rapace, Colin Farrell, Dominic Cooper, Terrence Howard, Armand Assante... Premijera: 8. mart 2013. godine Evo najave novog filma švedskog režisera Nilsa Ardena Opleva. Ko je on? Ni manje ni više nego reditelj originalne adaptacije kniževne trilogije Stiga Larsona Milenium (Devojka sa tetovažom zmaja) koja je u žižu pažnje po prvi put prikazao glumicu Nomi Rapas. Ovog puta se radi o holivudskom filmu gde će njegova omiljena glumica podeliti glavne uloge sa Kolinom Farelom. Film izlazi u američke bioskope 8 marta i trejler nam nagoveštava eksplozivan, mračan i primamljiv filmski triler. Kada pogledamo dotičnu najavu, moći ćete i sami da napravite određenu analogiju sa trilogijom Milenium, što i nije loša referenca. Preuzeto sa: http://www.megablog.rs IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2101341/ Ažurirao CSInvestigator - 08.Sijecanj/Jan.2013 u 21:53 |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2013 u 22:51 |
|
Osveta je kažu “jelo koje je najbolje servirati hladno”, ali osveta je ujedno i jedan od najčešćih motiva u filmovima, posebno akcijskim. Osveta je tako glavni pokretač radnje i u akcijskom trileru Dead Man Down, američkom debiju danskog redatelja Nielsa Ardena Opleva, inače potpisnika prvog filma iz popularne Milenium trilogije, Män som hatar kvinnor aka The Girl with the Dragon Tattoo prema kojem je prošle godine David Fincher snimio i svoj remake The Girl with the Dragon Tattoo. Kako bi “tranzicija” u hollywoodske vode prošla što lagodnije, jednu od glavnih uloga (i to onu žensku) je odigrala originalna “djevojka sa zmajevom tetovažom” s kojom je redatelj već surađivao, Noomi Rapace, koja je eto unazad 3 godine postala vruća roba u hollywoodu te bila dijelom nekoliko visokobudžetnih blockbustera kao što su Sherlock Holmes: A Game of Shadows i Prometheus. Glavna muška uloga je pripala “zločestom dečku” Colinu Farrellu, a osim njega tu su još i Dominic Cooper, Terrence Howard, Armand Assante, Isabelle Huppert te Raw Leiba. Dead Man Down, akcijski triler težak 30 milijuna $ je film o Viktoru, desnoj ruci lokalnog njujorškoga mafijaša kojeg zavede i ucijeni jedna žena sa zahtjevom da ubije svog šefa. Američka premijera je zakazana za 08. ožujka 2013.
|
|
![]() |
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2013 u 01:22 |
|
a evo i muzike iz trejlera |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2013 u 09:07 |
|
Prevod je najavio Bambula ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2013 u 11:47 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |