| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Main Event (1979) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Main Event (1979)Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2013 u 05:22 |
|
The Main Event (1979) ![]() IMDb Režija: Howard Zieff Scenarij: Gail Parent, Andrew Smith Žanr: Komedija, Romansa Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 112 min Barbra Streisand ... Hillary Kramer Ryan O'Neal ... Eddie 'Kid Natural' Scanlon Paul Sand ... David Whitman Mayo ... Percy Patti D'Arbanville ... Donna Chu Chu Malave ... Luis Richard Lawson ... Hector Mantilla James Gregory ... Gough Richard Altman ... Tour Guide Seth Banks ... Newsman Lindsay Bloom ... Girl In Bed Earl Boen ... Nose - Kline Hilary Kramer (B. Streisand) uspješna je proizvođačica parfema, čiji se svijet ruši kad joj odvjetnik, ujedno i bivši suprug - David (P. Sand) obznani da ju je suradnik prevario, opljačkao sav njezin novac i odletio u Južnu Ameriku. Ipak, nešto je zaboravio uzeti: ugovor s nekad popularnim boksačem Eddiejem "Kid Natural" Scanlonom (R. O'Neal). Iako on više ne boksa, Hilary odluči iskoristiti ga kako bi se ponovno obogatila i tjera ga u ring. Prestravljeni Eddie, potpuno izvan forme, pokušava joj se oprijeti, no uzalud. Odlučna Hilary postaje njegova menadžerica, i to vrlo ambiciozna i probitačna. Tako mu sredi borbu sa šampionom Hectorom, a uskoro na neobičan način pokaže i svoju ljubav. NAGRADE: 1980: Golden Globes, USA Nominacija za najbolju pjesmu 1980: People's Choice Awards, USA Dobitnik nagrade People's Choice Award Prevod je uradila Vila Ravijojla TITL Izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |