| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Two of a Kind (1951) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Two of a Kind (1951)Objavljeno: 26.Svibanj/May.2013 u 17:27 |
|
Two of a Kind (1951) ![]() Žanr: Krimi, Triler, Film-Noir Trajanje: 75 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Henry Levin Scenario: Lawrence Kimble, James Gunn Uloge: Edmond O'Brien ... Michael "Lefty" Farrell Lizabeth Scott ... Brandy Kirby Terry Moore ... Kathy McIntyre Alexander Knox ... Vincent Mailer Lefty Farrell se povezuje sa dvoje prevaranata, Brandy i Vincentom. Njih troje kuju plan da opljačkaju bogati stariji bračni par tako što će se Lefty predstaviti kao njihov davno nestali sin. Kada starac odbije da promeni testament, Brandy i Vincent odlučuju da ga ubiju. Ali Lefty priznaje prevaru bračnom paru i tako dodaje sebe na listu potencijalnih žrtava. |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Svibanj/May.2013 u 22:46 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |