Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - dokumentarci
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Human Weapon (2007)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Human Weapon (2007)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Human Weapon (2007)
    Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2011 u 17:56
Ljudsko Oružje

Datum Početka Prikazivanja: 20. srpanj, 2007. (SAD)
Zemlja: SAD
Jezik: Engleski
Trajanje: 44 min. (SAD)
Broj Sezona: 1
Broj Epizoda: 16
Redatelji: Jonathan Berman, Patrick Leigh-Bell
Scenarij: Adrian Maher
Voditelji: Jason Chambers i Bill Duff
Žanr: Dokumentarac | Drama | Sport
Proizvodnja: History Channel
Web Info: en.Wiki, TV.com, IMDb, History Channel
Radnja: Domaćini ove serije Jason Chambers i Bill Duff putuju svijetom, proučavajući jedinstvene borilačke vještine ili stilove borbe koji potječu iz te regije svijeta.

U svakoj epizodi voditelji nas upoznaju sa osnovama borbe, putuju po cijeloj državi tražeći obuku od najboljih majstora, kako onih koji rade po službenim pravilima, tako i onih koji se bore na tradicionalan način. Usput nauče i o povijesti i podrijetlu svake vještine. Da bi pomogli gledateljima da shvate poteze, svaki je prikazan kompjuterski sa pripadajućim formulama iz fizike.

Nakon što prođe osnovne pripreme, jedan od voditelja uđe u ring i bori se protiv nekog vrhunskog borca u toj vještini.

Trailer:

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2011 u 20:20
upravo sam odgledao seriju, plan mi je da naučim ove sve discipline i postanem najopasniji na svijetuwolverine

pogledajte samo ove poteze:

Ažurirao LEMONZOO - 23.Rujan/Sep.2011 u 20:38
Na vrh
matej007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matej007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2013 u 16:52
hy,ja sam se danas reg.,kak da otvorim neku temu ne snalazim se bas a htio bih isto ovakav video samo sve sezone s pirate baya??please pomozi mi
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2013 u 16:57
A kakvu bi temu otvorio?
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2013 u 17:00
Nekužim? Ne znaš skidati??
Instaliraj niTorrent i nađi upute. Možeš pitati i ovdje na forumu u odgovarajućoj sekciji...
Na vrh
matej007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matej007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2013 u 17:08
treba mi prevod od human weapon(every episode) a tek sada sam vidio da nemogu otvarati dok nemam 30 postova i ostalo ...http://thepiratebay.sx/search/human%20weapon/0/99/200,pa te pitam mozes li pitati za prevod ,ili je to mozda ovo sto si stavio pise (1 sezona -16 epizoda kod mene) jeli to to sta si trazio ili nesto drugo?
Na vrh
matej007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matej007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2013 u 17:14
mislim da je to to
Na vrh
matej007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matej007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2013 u 17:17
ma sve ok
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2013 u 17:20
Originalno postovano od strane matej007 matej007 piše:

treba mi prevod od human weapon(every episode) a tek sada sam vidio da nemogu otvarati dok nemam 30 postova i ostalo ...http://nema piratskih linkova,pa te pitam mozes li pitati za prevod ,ili je to mozda ovo sto si stavio pise (1 sezona -16 epizoda kod mene) jeli to to sta si trazio ili nesto drugo?

Postoji rubrika u kojoj postavljaš zahtjev za titlove. Nema potrebe otvarati novu.
Na vrh
matej007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matej007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2013 u 17:24
lol,nije nist u redu nem prevoda to je od 2001 nest??nadam se da ce netko prevesti bar neke epizode.ak itko zna jel ima prevod na hrvatskom srpskom nek mi da link
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.