Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dracula (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dracula (2013)

Dracula

Dracula (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2013

Žanr:

drama, ljubavni, horor

Trajanje:

43 min

Autor:

Cole Haddon

Glavne uloge:

Jonathan Rhys Meyers
  >  Alexander Grayson
Jonathan Rhys Meyers
  >  Dracula
Thomas Kretschmann
  >  Abraham Van Helsing
Ben Miles
  >  Browning
Victoria Smurfit
  >  Lady Jayne Wetherby
Jessica De Gouw
  >  Ilona
Jessica De Gouw
  >  Mina Murray
Katie McGrath
  >  Lucy Westenra
Nonso Anozie
  >  R.M. Renfield
Oliver Jackson-Cohen
  >  Jonathan Harker
Robert Bathurst
  >  Lord Thomas Davenport
Miklós Bányai
  >  Szabo
Anthony Calf
  >  Dr. Murray
Jemma Redgrave
  >  Minerva Westenra
Jack Fox
  >  Alastair Harvey

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dracula (2013)
    Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2012 u 23:49
Drakula

Godina proizvodnje: 2013.
Trajanje: 60 min.
Broj sezona: 1
Broj epizoda: 10
Zemlja: SAD, VB
Jezik: Engleski
Kreator: Daniel Knauf
Glumi: Jonathan Rhys Meyers
Žanr: drama, horor
Originalni kanal: NBC
Internet: IMDb, TVRage, TVDb, NBC
Opis: Druga je polovica 19. stoljeća i Drakula je stigao u London. Predstavlja se kao američki poduzetnik koji želi unijeti modernu znanost u viktorijansku Britaniju. Posebno ga zanima otkriće nove tehnologije električne energije koja može osvijetliti noć, što je korisno nekome ko izbjegava dan i sunce. Ali ima i drugi razlog za dolazak, želi se osvetiti onima koji su ga prevarili prethodnog stoljeća. I sve je išlo po planu dok nije postao zaluđen ženom, za koju se čini da je reinkarnacija njegove pokojne supruge.

Tube:

Ažurirao Salvador - 13.Svibanj/May.2013 u 09:33
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2013 u 09:53
Po opisu izgleda ok. Nema svijetlećih vampira, tj .Drakule.Smile
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2013 u 18:09
Upravo izašao trailer.ronnaVamp

Ažurirao Salvador - 13.Svibanj/May.2013 u 18:19
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2013 u 18:49
Drakula + Jonathan Rhys Meyers = meni je prodato.
Džonatan mi se toliko dopao u "The Tudors" da sam ih gledala najviše zbog njega. Ima neku čudnu harizmu, te mislim da bi trebalo da bude dobar Drakula.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2013 u 21:49
Slažem se da je Jonathan bio dobar u The Tudors, a i ova uloga mu baš stoji. Vidim da su i na kostime mislili i nekao već sad brijem da će to biti dobra serija.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2013 u 10:07
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

već sad brijem

Dobro, ja sam više za depilaciju, ali ako insistiraš... LOLLOL

da će to biti dobra serija.

I ja se nadam Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2013 u 14:51
Ovo izgleda odlicno Clap
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2013 u 00:41

Prevode za 1 sezonu je najavio King Eric Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Lija0408 View Drop Down
Junior translator
Junior translator
AKA lepalidija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lija0408 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2013 u 09:55
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

već sad brijem

Dobro, ja sam više za depilaciju, ali ako insistiraš... LOLLOL

Hahaha, Boki, nasmeja me pošteno sada!LOLLOLLOL

A došla sam na ovu temu foruma takođe da pohvalim glumca, odgledala sam prvu epizodu i ostala oduševljena!Embarrassed
Nisam ga ranije gledala, ali on u kombinaciji sa ovom tematikom koju ja baš volim deluje veoma obećavajuće...Wink

Kakva ironija, nisam pre ovoga videla ni najavu ni trailer već slučajno naletela na netu na prvu epizodu i radi naziva serije naterala dečka da odgledamo, i kreće ona prva scena kada on onako sprčen leži a ja komentarišem - pu, vidi ga na šta liči ovaj Drakula, baš kao oni ružni iz starinskih filmova a ja očekivala lepog vampira kao što je recimo Dejmon, kad ono ružni sprčeni Drakula se odjednom nakon krvi "povampirio" hahahaLOL i kada je ustao onako lep, ja oduševljena kažem Peđi: "A ovako će izgledati Drakula, supeeer!" a on ljut zbog mog preteranog oduševljenja - ćuti...
Hahahaha, šou živi!Big smile
https://www.facebook.com/Iamthebesthybrid
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2013 u 10:34
Odgledala sam prvu epizodu i mnogo više bi mi se dopala da nisu napravili onaj istorisjki kiks s Edisonom i Teslom. Mogli su sve to da izvedu ne spominjući njihova, već imena drugih koji su to pokušavali u periodu kad radnja serije počnje, ali ajde... Nadam se da im se neće ponavljati Smile ili da mi neće smetati  LOL

Inače, svidelo mi se kako su podelili uloge likovima koji se inače pojavljuju u legendama o Drakuli i kako su otpočeli priču. Volim varijacije na Drakulu kao i varijacije na Kamelot, Artura i Merlina Smile Ako bude kao Tjudorovi, biću više nego zadovoljna LOL Džonatan mi trenutno deluje nekako sitan u ovoj ulozi, ali ni u Tjudorima mi nije "legao" u prvoj epizodi, već malo posle, kad me uveo u lik u potpunosti.
U svakom slučaju, još jedna serija za praćenjeWink

Ažurirao bojanadj - 29.Listopad/Oct.2013 u 10:36

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,387 sekundi.