| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Broken Circle Breakdown (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Broken Circle Breakdown (2012)Objavljeno: 10.Svibanj/May.2013 u 18:23 |
|
The Broken Circle Breakdown (2012) ![]() IMDb Režija: Felix Van Groeningen Scenarij: Johan Heldenbergh, Mieke Dobbels Žanr: Drama Jezik: Belgija, Nizozemska Država: Flamski, Engleski Trajanje: 111 min Veerle Baetens ... Elise Vandevelde Johan Heldenbergh ... Didier Bontinck Nell Cattrysse ... Maybelle Geert Van Rampelberg ... William Nils De Caster ... Jock Robbie Cleiren ... Jimmy Bert Huysentruyt ... Jef Jan Bijvoet ... Koen Blanka Heirman ... Denise Ljubavna priča između Elize i Didijea. Ona je vlasnica radnje za tetoviranje, a on svira baendžo u bendu. To je ljubav na prvi pogled, mada se ispoljava na različite načine. Jer, dok on govori, ona sluša. On je i ubeđeni ateista, dok je ona naivna romantičarka. Na njenom vratu je tetoviran krst. Kada im se rodi ćerka Mejbel, njihovoj sreći nema kraja. Ali, kada dete napuni šest godina, pogodi je opasna bolest. Didije i Eliza reaguju totalno suprotno. Njihov razlaz je na pomolu... Prevod je najavio intoxic Izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2013 u 20:40 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2014 u 17:38 |
|
odličan film o ljubavi, gubitku i različitim poimanjima tih pojmova u današnjem svijetu...
Ažurirao bubba ho-tep - 11.Veljaca/Feb.2014 u 17:39 |
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2014 u 18:08 |
|
Predivan film... Drama u svakom smislu te reči, ogoljena do gole kože... Svaka preporuka
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
vasabi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2014 u 00:39 |
|
Najbbolji film ubedljivo kojeg sam pogledao
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |