| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ender's Game (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ender's Game (2013)Objavljeno: 12.Svibanj/May.2013 u 17:12 |
|
|
|
||
![]() |
Žanr: akcija, avantura, SF Režija: Gavin Hood
Uloge: Ben Kingsley, Harrison Ford, Abigail Breslin, Asa Butterfield, Hailee Steinfeld, Viola Davis Jezik: engleski Premijera: 1. novembar 2013. godine
Radnja: U bliskoj budućnosti neprijateljska rasa vanzemaljaca napala je Zemlju.
Da nije bilo legendarnog komandanta vazdušnih snaga Mazera Rakama, sve bi bilo izgubljeno. U pripremi za sledeći napad, cenjeni pukovnik Hajrum Graf
i Vojna akademija obučavaju najbolju decu od kojih bi trebalo da
postane neki drugi čuveni vojskovođa kao što je bio Mazer. Posebno se
ističe stidljivi Ender Vigin, koji veoma brzo
savladava sve potrebne veštine, čime zavređuje i poštovanje drugova i
nadređenih. Počinje da ga obučava lično Mazer, s kojim i kreće u odsudnu
bitku za spas čovečanstva...
Izvor: http://www.filmovanje.com IMDB |
Your soul could never grow old, it's evergreen

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2013 u 00:56
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2013 u 14:58
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2013 u 12:08
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2017 u 08:43
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2017 u 15:54 puppet_master piše:Meni su mnogo bolje novele Orson Scott Carda ("Enderova igra" i nastavak "Govornik za mrtve", zapravo ako se ne varam,trebalo bi da ima još nastavaka, no to nisam čitao). Ovo je tek povremeno interesantno, meni zbrzano, iako mi je Asa Butterfield sjajan klinac, ekspresivno lice, simpatičan u svakom kadru, no avaj, Ender's Game zaslužuje, po meni, sasvim drugačiji pristup, pre svega drugačijeg autora, bez da i jednog momenta počne da liči na dečiji film. Tema je ozbiljnija od toga. Da sam ja (daleko bilo) producent, za ovaj film bih predao rediteljski posao pre, šta znam, Alex Proyas-u npr. Ovde je ambijent morao biti tamniji. |

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2017 u 15:58
Hajde SF, nego unakaziše i horore, gde mesto nije PG 13 filmovima.
Edit: Stalno pišem i npr Kingove novele, zbog engleskog, iako mu plaćaju po napisanoj reči, te on svakako piše romančine, no ja uvek kažem novela
mada znam da postoji razlika u definicijama u engleskom i srpsko-hrvatskom, ali lepše mi je ovako, neka je i pogrešno, volim i nesavršene reči/rečenice 

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2018 u 15:55
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |