| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Big Love (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Big Love (2012)Objavljeno: 10.Svibanj/May.2013 u 18:46 |
|
Big Love (2012) ![]() IMDb Režija: Barbara Bialowas Scenarij: Barbara Bialowas Žanr: Drama, Romansa, Triler Jezik: Poljski Država: Poljska Trajanje: 95 min Aleksandra Hamkalo ... Emilia Antoni Pawlicki ... Maciek Robert Gonera ... Adam Dobromir Dymecki ... Kudlacz Lukasz Bugowski ... Andrzej Magdalena Pociecha ... Magda Malgorzata Pieczynska ... Emilia's mother Adam Ferency ... Procurator Magdalena Wójcik ... Bozena Borys Szyc ... Prisoner Magdalena Waligórska ... Blonde Mlada Emilia sretne znatno starijeg Maćeka koji joj polaže svijet za koji nije znala ni da postoji. Ona počinje da otkriva "novu sebe" i sve više se udaljava od bližnjih. Ali, odlučnost da se totalno promeni odvešće je u opasnost. Prevod je uradio Chango TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |