| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Antiviral (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Antiviral (2012)Objavljeno: 10.Svibanj/May.2013 u 18:31 |
|
Antiviral (2012) ![]() IMDb Režija: Brandon Cronenberg Scenarij: Brandon Cronenberg Žanr: Horor, Sci-Fi, Triler Jezik: Engleski Država: Kanada Trajanje: 108 min Caleb Landry Jones ... Syd March Sarah Gadon ... Hannah Geist Douglas Smith ... Edward Porris Joe Pingue ... Arvid Nicholas Campbell ... Dorian Sheila McCarthy ... Dev Harvey Wendy Crewson ... Mira Tesser Nenna Abuwa ... Aria Noble Lisa Berry ... Lucas Clinic Receptionist Malcolm McDowell ... Dr. Abendroth Donna Goodhand ... Woman in Waiting Room Adam Bogen ... Lucas Clinic Security Guard Syd March je zaposlen u klinici Lucas koja je na rubu moralne i biološke legalne granice, a koja običnim smrtnicima omogućava da se približe svojim idolima putem njihovih zaraza. Konkretno, fanovi imaju mogućnost biti zaraženi upravo onom bolešću od koje boluje njihov idol. Također opskrbljuje ilegalno tržište švercajući viruse u svome tijelu. Kad se zarazi nepoznatom bolešću koja je ubila super zvijezdu Hannah Geist, Syd postaje meta tih istih fanova te raznih grupa i sakupljača koji žele taj virus. On mora rasplesti misterij oko njene smrti da bi uspio da spasi vlastiti život. Prevod je uradio rijeka00 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
D.D.L.80
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2016 Lokacija: Holland Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2017 u 08:55 |
|
Sjajan film i ako malo dublje razmislimo o pomenutom, te bioloskoj odnosno sinteticko evolucijskoj 'velicini' danasnjice, vrlo lako je moguce (ako vec i nije) da nam sutrasnjica bude upravo ista taka kao iz filma Antiviral. Horror je mala rijec za sve sto smo VEC dozvolili da se dogadja s nama... u, i oko naseg svijeta,
Opcenito, kome god zvucalo il' bilo smijesno, smatram da je 90% filmova uradjeno po stvarnim dogadjajima il tek treba da se siroj publici objavi. Uzet cu kao primjer, a svima vjerujem dobro poznat horror film 'Hostel' - rezija i produkcija Eli Raphael Roth, te tematiku iz istog, koja je malo reci zastrascujuca a koja se i te kako, vec odavno desava ...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |