| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cry Danger (1951) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cry Danger (1951)Objavljeno: 08.Svibanj/May.2013 u 17:29 |
|
Cry Danger (1951) ![]() IMDb Režija: Robert Parrish Scenarij: William Bowers, Jerome Cady Žanr: Film-Noir, Krimi, Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 79 min Dick Powell ... Rocky Rhonda Fleming ... Nancy Richard Erdman ... Delong William Conrad ... Castro Regis Toomey ... Cobb Jean Porter ... Darlene Joan Banks ... Alice Fletcher Jay Adler ... Williams Renny McEvoy ... Taxi Driver Lou Lubin ... Hank Rocky je osuđen na doživotnu robiju zbog pljačke i ubistva koje nije počinio. Nakon pet godina, kada se svjedok Delong vrati iz inostranstva i pruži mu alibi, oslobode ga. Ne znajući da mu je Delong dao lažan alibi u nadi da će se tako dokopati pljena iz pljačke, Rocky krene u lov na prave krivce. Nadajući se da će tako osloboditi i svog prijatelja Danny Morgana, koji je osuđen za isti zločin i čija žena je njegova bivša ljubav, Rocky pronalazi krivca na neočekivanom mjestu. Prevod je uradio Gaca62 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |