| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kiss of the Damned (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kiss of the Damned (2012)Objavljeno: 06.Svibanj/May.2013 u 17:08 |
|
Kiss of the Damned (2012) ![]() IMDb Režija: Xan Cassavetes Scenarij: Xan Cassavetes Žanr: Horror Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 97 min Joséphine de La Baume ... Djuna Milo Ventimiglia ... Paolo Roxane Mesquida ... Mimi Anna Mouglalis ... Xenia Michael Rapaport ... Ben Riley Keough ... Anne Ching Valdes-Aran ... Irene Dve otuđene vampirske sestre, jedna loša, a druga dobra, neočekivano se ponovo sreću u izolovanom letnjikovcu u Konektikatu. Đuna je odlučna u svom putu koji joj nalaže da nikad ne proba nedužnu ljudsku krv. Kada nova ljubav stigne, on insistira da mu se Đuna pridruži u večnosti kao "nemrtva". S druge strane, i nevaljala sestra joj Mimi ima podle planove. Ona namerava da unese haos u sestrin život. Prevod je najavio soskic71 izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Svibanj/May.2013 u 02:53 |
|
soskic71 hvala za prevod ![]() Titl mozete preuzeti OVDJE |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
soskic71
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 14.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: TvojTjub Status: Offline Points: 661 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Svibanj/May.2013 u 03:25 |
|
Kiss of the Damned (2012)
U glavnim ulogama: Žozefin de la Bom - Đuna Milo Ventimilja - Paolo Roksen Meskida - Mimi Ana Muglali - Ksenija Majkl Rapaport - Ben Rajli Kiou - En Ćing Valdez-Aran - Irena Scenario i režija: Aleksandra Ksan Kasavetis Vrlo prijatna promena za ljubitelje mekih horora, koja razbija neke stereotipe i ponire dublje u svet noćnih grabljivaca, fokusirajući se na vrlo usamljenu i nesrećnu vampiricu Đunu koja se u lokalnoj videoteci na prvi pogled zaljubljuje u svoju nesuđenu žrtvu - običnog čoveka, pisca scenarija za filmove, naočitog Paola. S druge strane, ni on ne ostaje imun na njenu vanrednu, prozirnu i uzvišenu lepotu i iako otkriva njenu suštinu i mračnu stranu, postaje odlučan u nameri da ide do kraja i da upozna njemu do tad neviđeni svet u kome vladaju slični strahovi, požuda, strast, zločin, kajanje, preispitivanje, mržnja i sebičnost njegovih aktera kao i u svetu koji ih okružuje, koga mrze, a bez kog ne mogu iz više razloga. Sve se komplikuje iznenadnim povratkom senzualne i ohole Đunine sestre Mimi... Za razliku od filmova slične tematike, "Poljubac prokletih" obiluje strasnim erotskim scenama, prikazima krvi i nasilja i karakteriše ga pomalo nostalgična muzička tema ranih 80-tih, čime je rediteljka Ksan Kasavetis izričito stavila do znanja da je prošlo vreme "muških" vampira i vampirčića u nepovrat i da se pripremimo za nastupajući talas horora u kojima će žene voditi glavnu reč i dati svoje viđenje sveta strasti, fantazije i mračnog. KLIKNUTI OVDE ZA PREVOD |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |