| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Babusya (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Babusya (2003)Objavljeno: 06.Svibanj/May.2013 u 18:10 |
|
Babusya (2003) ![]() IMDb Režija: Lidiya Bobrova Scenarij: Lidiya Bobrova Žanr: Drama Jezik: Ruski Država: Rusija, Francuska Trajanje: 97 min Nina Shubina ... Babusya Olga Onishchenko ... Liza Anna Ovsyannikova ... Anna Vladimir Kulakov ... Viktor Sergei Anufriyev ... Nikolai Yuriy Ovsyanko ... Ivan Valentina Cherkozyanova ... Valentina Mariya Lobachyova ... Taya Sergey Gamov ... Tolik Tamara Tsyganova ... Masha Polya Tilge ... Olya Sergei Kabanovskiy ... Leonid Pavel Derevyanko ... Viktor's Friend Priča o bakici Tosji, koja je pod stare dane svima na teret. Dugi niz godina je na selu brinula za svoju bolesnu kćerku i svog nezaposlenog sina koji se odao alkoholu. Kada se neočekivano pojavi snaha, bakica koja je nekada branila Staljingrad, mora se preseliti kod sestre. Pošto ne može živjeti kod nje, bakica se seli kod različitih članova obitelji, ali u novoj kapitalističnoj Rusiji, niko od njih nema ni vremena ni razumjevanja za nju. Najviše topline i saosjećanja nađe u obitelji bjegunaca iz Čečenije. NAGRADE: 12 pobjeda i 2 nominacija prevod je uradio preda10 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1083 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2018 u 12:20 |
|
Odličan film. Opet degradacija ljudskosti i bliskosti u savremenom svetu Rusije, gospodari Rusije su neki "novi Rusi" koji žive u sjaju i bogatstvu, a obični ljudi samo statisti. Prelepi pejzaži ruralnog dela Rusije i sjajan ambijent ruskog sela sa starim običajima, nošnjama, muzikom. Babusja (bakica) je očuvala svoju ćerku i unuke, žrtvovala se za njih, prodala kuću i poklonila im novac, a kako oni uzvraćaju ... videćete. Zanimljivo je da režiserka nije mogla naći odgovarajuću glumicu za bakicu, pa se odlučila da angažuje naturščika, bakicu iz mesta u kome su snimali scene iz ruralnog dela.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |