Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Program za pravljenje duplih omota
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Program za pravljenje duplih omota

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Program za pravljenje duplih omota
    Objavljeno: 05.Svibanj/May.2013 u 16:09
Da li zna neko program za pravljenje duplih omota posto mi treba za neke filmove koji to nemaju,ja sam guglao ali nisam nasao nijedan program?

Ažurirao NEX - 05.Svibanj/May.2013 u 16:09
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2013 u 16:40
Misliš kad ima samo front, da napraviš back? To valjda može photoshop. U njemu možeš kombinirati što želiš.

Ažurirao LEMONZOO - 05.Svibanj/May.2013 u 16:42
Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2013 u 17:10
Da mislim to,da napravim i pozadi da ima omot
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2013 u 18:11
Ja ga ne koristim. Ako si početnik, mislim da je malo komplicirano za snaći se. Možda se javi neki eskpert.
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2013 u 18:17
http://www.dvd-covers.com/

Ažurirao MrDaky78 - 05.Svibanj/May.2013 u 18:18
Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2013 u 18:28
Nisam mislio na ovo,ali ipak hvala na pokusajima
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2013 u 20:02
Ja sam nekad koristio Nero CoverDesigner koji ima opcije svih fomata omota.
Ubaciš prednju stranu koja najčešće postoji na netu, pa zatim od screenshotova i dodavanjem
boje pozadine i svog teksta napraviš bočnu i zadnju stranu. Tako napravljen omot sam sa
Print Screen na tastaturi kopirao u clipboard i ubacivao u mspaint, da bih prekrio uspravne bele
linije koje pokazuju granice omota između stranica, isekao višak oko slike i na kraju sačuvao
omot kao jpg, bmp, etc... zato što to nije moguće iz samog programa CoverDesigner.

Evo jednog od prvih radova, opet ubačenog u CoverD., samo da vidiš kako izgleda:

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.