| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Man of Steel (2013) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Man of Steel (2013)Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2012 u 23:46 |
![]() Žanr: akcija, avantura, fantazija Režija: Zack Snyder Jezik: engleski Uloge: Henry Cavill, Amy Adams, Russell Crowe, Michael Shannon, Kevin Costner, Diane Lane, Jadin Gould Premijera: 14. jun 2013. godine Od reditelja filmova 300 i Watchmen, Zaka Snajdera, stiže nam filmsko ostvarenje, Man Of Steel (Čovek od čelika), koje predstavlja najnoviju ekranizaciju priče o neustrašivom junaku Supermenu. Iako film, u kojem glavnu ulogu nosi Henri Kejvil, u bioskope dolazi tek idućeg leta, već je započela kampanja kako bi se privukao što veći broj fanova. Puštena su dva foršpana, koja se u američkim bioskopima prikazuju pre poslednjeg Betmena. Preuzeto sa: http://www.economy.rs IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0770828/ |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
sanda84
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 11.Lipanj/Jun.2012 Lokacija: split Status: Offline Points: 44 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2012 u 22:15 |
|
cekam cekam.......................................
|
|
![]() |
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2012 u 23:19 |
|
Najveći super heroj se uskoro vraća na filmska platna: Supermen ili čovek od čelika. Svi super heroji su dobili reboot filmove (stavljanje brojčanika na nulu i ponovni početak priče) i sada je došao red i na Klarka Kenta. U nastavku članka pogledajte najavu i moj drugi prevedeni trejler za ovaj film.
Može se reći da je trejler iznenađujući i destabilizujući, nisam očekivao da će izgledati ovako. Gotovo mističan i dostojan nekog filma Terensa Malika na momente. Više je fokusiran na čoveka a ne na nadčoveka, atmosferu koju oslobađa ovaj trejler je više emocionalne nego akcione prirode. Iako sam bio željan nečeg "konkretnog" ovaj trejler je kod mene ispunio svoj zadatak i čini mi se da će ovaj film korektno predstaviti Supermena vernim fanovima. Ekipa koja stoji za produkcijom i glumom u ovom filmu su na vrhu. A tek muzika Hansa Cimera! Maestralno. Jedva čekam! u boji naučno-fantastični akcioni film, SAD/Kanada, 2013 reditelj: Zack Snyder scenario: David S. Goyer, Christopher Nolan, Joe Shuster, Jerry Siegel kompozitor: Hans Zimmer snimatelj: Amir Mokri producent: Christopher Nolan, Charles Roven, Deborah Snyder, Emma Thomas montažer: David Brenner uloge: Henry Cavill (Clark Kent / Superman) Amy Adams (Lois Lane) Russell Crowe (Jor-El) Kevin Costner (Jonathan Kent) Diane Lane (Martha Kent) Michael Shannon (General Zod) Christopher Meloni (Colonel Hardy) Kako vam se čini trejler? Očekujete li ovaj film? VIA:Čovek od čelika (Man of Steel) – stigao je drugi prevedeni trejler filma o Supermenu Zaka Snajdera | Mega blog Ažurirao mega games - 11.Prosinac/Dec.2012 u 23:21 |
|
![]() |
|
sanda84
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 11.Lipanj/Jun.2012 Lokacija: split Status: Offline Points: 44 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2012 u 00:20 |
|
nisam ocekivala nista ovakvo. prosli film sam smatrala uvodom za sljedece ali ima bit da je to bia kraj za prosle. ovo je malo drugacije i cini mi se opet ispocetka.. ali svidja mi se a isto tako danas su neke nove generacije koje ne znaju puno o svemu tome. vidit cemo mozda mi zamijeni stare na ljestvici. ako to uspije svaka cast
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2013 u 01:16 |
|
Novi trejler:
|
|
|
|
![]() |
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Svibanj/May.2013 u 22:16 |
|
General Zod nam se obraća!
|
|
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2013 u 01:05 |
|
Prevod je najavio Bambula ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2013 u 23:00 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2013 u 00:41 |
|
Odličan kasting glavnog glumca i super vizuelni i specijalni efekti... Priča već viđena, čak pomalo dosadna i razvučena, a opet su neke stvari odrađene na preskok i brzinu... Pažnju su mi preko 2 sata trajanja držali samo Henri i efekti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dupla ljuta.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: NIŠ Status: Offline Points: 860 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2013 u 16:50 |
+ 1 Nekako su jako brzo ušli u priču, uvoda gotovo da nije ni bilo. Supermen baja je toliko gledljiv lik da je to strašno,u pozitivnom smislu naravno. Ali, sve u svemu, dobar film i vredan gledanja. 9/10 |
|
|
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo. |
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2013 u 21:44 |
|
Sreća tvoja pa Cersei ne zalazi u ove teme
|
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2013 u 10:03 |
|
Sad ću da je zovnem
![]() Elem, mnogo m ije drago da nisam jedina koja je uživala u novom Supermenu, tj Henriju ![]() Doduše, meni je pažnju držalo sve. Imajući u vidu da gledam film o Supermenu, znala sam kako da "podesim očekivanja" i bila sam više nego zadovoljna filmom. Skroz mi se dopala priča i o Kriptonu i o svim ostalim dešavanjima. Žao mi je samo što su ga označili da nije za decu, pa devojkama nisam dala da gledaju. No, nema veze. Ispravićemo mi to tokom nedelje Što se izbora glumaca tiče nekoliko puta mi je faca bila s mišlju "vidi njega" ![]() U svakom slučaju, meni je Supermen bio super
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2013 u 11:02 |
|
Nisam ni sumnjala da treba gledati Supermena, ako ni zbog čega drugog, onda zbog Henrija. "Snimila" sam ga još u Tjudorovima.
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2013 u 12:28 |
+ 1 ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2013 u 14:39 |
|
U ime ženskog lobija, još jedna sličica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2013 u 09:56 |
|
Bio bi greh da ne priznam da su sličke odlično, ali iskreno, mnogo dobro mu stoji ona odeća u Tjudorovima. Lik ima neverovatno dobro(vlastelinsko/herojsko) držanje
|
|
|
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2013 u 11:31 |
|
tocno ce mislit svi mi da mi žene(tu i nešica spada) gledamo ovakve stvari samo radi komada. ![]() ![]() ![]() ps. novica cersei je odavno u kinu na extreme ekranu snimila ovog ![]() ![]() Ažurirao cersei - 21.Listopad/Oct.2013 u 11:32 |
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2013 u 21:08 |
|
Ma mislio sam zbog komentare kolege Ljutog i tvog jezika lakog na komentare povodom gej aluzija
|
|
|
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2013 u 22:29 |
a to ![]() ![]() nisam upratila da je i on zatoplio![]() ![]() trebala sam znat cim mrzi cersei da tu nešto ne štima![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dupla ljuta.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: NIŠ Status: Offline Points: 860 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2013 u 17:14 |
|
U mom kraju postoji jedna izreka: 'Da sam žensko-dao bi mu'. Moguće
je da je Henri probudio tu neku homosexualnu stranu u meni(neću ni da
potvrdim a ni da demantujem),moguću dalju polemiku oko toga ostavljam
glavnim perverznjacima sa foruma(čitaj cersei i Manda
) ali da je baja-jeste i to sa velkim B. Jedino što potvrđujem jeste to da je moja cura (zajedno smo gledali) balavila kada god je bio u kadru a da je mene bilo sramota što sam muško.Otvorih dušu.
|
|
|
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |