| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
186 Dollars to Freedom (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 186 Dollars to Freedom (2012)Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2013 u 08:10 |
|
186 Dollars to Freedom (2012)
![]() Reditelj: Camilo Vila Glumci: John Robinson, Michael DeLorenzo, Alex Meraz Država: SAD, Peru Jezik: engleski Žanr: drama, akcija Trajanje filma: 101 min. IMDB Film je baziran na istinitoj priči iz 1980. godine o mladom surferu iz Kalifornije koji za vreme svog boravka u Peruu biva uvučen u nameštaljku i optužen za trgovinu narkoticima. Završava u peruanskom zatvoru namenjenom uglavnom političkim disidentima. Tamo sreće mnoge ekscentrične i opasne likove što će ga naterati da ubrzano odraste i sazri, kao i da počne da kuje plan za beg iz zatvora... Film prevodi kolega intoxic. Ažurirao novy78 - 10.Travanj/Apr.2013 u 08:10 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2013 u 00:05 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |