| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Insensibles aka Painless (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
BaglyasPeter
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Insensibles aka Painless (2012)Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2013 u 00:54 |
|
Insensibles aka Painless (2012) IMDb Režija: Juan Carlos Medina Scenario: Luiso Berdejo, Juan Carlos Medina Žanr: naučna fantastika, horor, misterija Država: Španija, Francuska, Portugal Jezik: katalonski, španski, nemački, engleski Trajanje: 100 min Uloge: Irene Montalà Anaïs Derek de Lint Dr. Holzmann Félix Gómez Adán Martel joven Tómas Lemarquis Berkano Richard Felix Prisionero 1 Àlex Brendemühl David Juan Diego Adán Martel mayor Bea Segura Magdalena Sílvia Bel Judith Francesca Piñón Liah O'Prey Inés adolescente Lluís Soler Iván Barkos Ramon Fontserè Dr. Carcedo Anna Alarcón Montsalvat Joan Carreras Film se sastoji iz dve priče i paralelno prati dešavanja: 1930-te, Španija, Katalonija za vreme građanskog rata. Grupa naučnika u jednom institutu proučava decu sa čudnom anomalijom: ne osećaju nikakav bol. Izlažu ih svakakvim eksperimentima kako bi mogli da ih izleče. Kao posledica neuspešnog tretmana, zatvaraju ih u karantin. Sadašnjost. Dr Martel je uspešan hirurg koji doživljava saobraćajni udes i završi ležeći u bolnici. Lekari ustanove da ima rak i hitno moraju izvršiti transplataciju koštane srži na njemu kako bi preživeo. Nakon svoje bolesti, posećuje svoje roditelje i otkriva strašnu tajnu iz prošlosti... Prevod: Painless (2012) Ažurirao BaglyasPeter - 19.Ožujak/Mar.2013 u 14:45 |
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2013 u 07:50 |
|
Malo sam se razočarao s filmom. Nije loš, ali nije ni nešto dobar. Atmosfera u filmu je dosta dobra, a cool mi je i ustanova u kojoj se nalaze ta djeca. Naime, flm je negdje od polovice skrenuo nekim drugim tijekom koji mi se nije baš sviđao, a i sam kraj filma mi je bezveze, Problem je što se film svodi na potragu za koštanom srži, a djeca su pala u drugi plan. P.S. Film pa skoro da i nema veze s hororom, više je neka misteriozna drama s elementima horora i fantastike.
Ažurirao Salvador - 21.Ožujak/Mar.2013 u 08:03 |
|
![]() |
|
banisa2006
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 20:06 |
UOPSTE SE NE SLAZEM S TOBOM...FILM JE SJAJAN... |
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 20:32 |
|
To je moje osobno mišljenje. Ne moraš se slagati sa mnom, ali volio bi da prokomentiraš malo šta ti je to dobro kod filma, osim što ti je film sjajan.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |