| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bayern - Crvena Zvezda 1:2 (1991.) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bayern - Crvena Zvezda 1:2 (1991.)Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2013 u 19:29 |
Bayern - Crvena Zvezda 1:2 (1991.)Na današnji dan je moćni Bajern Minhen pokleknuo pred još moćnijom Crvenom Zvezdom. P.S. Sav sam se naježio dok ovo gledam! |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2013 u 21:04 |
|
i uvek će biti...
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2013 u 21:40 |
|
Možda nisam bio u Minhenu, ali u Bariju jesam.
|
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2013 u 21:49 |
|
Čuj, bio u Bariju... Koga bre ti lažeš, nisi se tad bio ni rodio
|
|
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 09:32 |
Ima je i sad... Samo, 'de li je?![]() |
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 10:31 |
|
Brate, realno mene Z. za naš fudbal, tako da i slabo pratim. Vidim da su dali go u 90 minutu, a Smederevu se to događa već x-ti put ove sezone. Pošto je bivši trener, Velebit, bio moj školski drugar, pričao sam sa njim malo pre smene i kaže mi da je situacija užasna, nema para, ljudi slabo treniraju, pa im je i motivacija na niskom nivou, "napale" se samo kad dođu "zvučna imena".
... Ma nemam pojma, ne interesuju me. SAMO PARTIZAN!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 10:42 |
A gde ste vi? ![]() |
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 11:45 |
Stani, stani... ko još pamti one koji su izgubili finale? Da li ti pamtiš da je Zvezda izgubila finale Kupa UEFA i kako ga je izgubila? Naravno da ne. A mislim da sa vama koji volite svoj klub nemamo šta da diskutujemo o fudbalu, kao ni vi sa nama o košarci.A između ostalog, taj slogan ste smislili sedamdesetih godina, kad ste, osim u vaterpolu gde ste oduvek bili sila, u fudbalu zamalo ispali iz lige, u košarci ste bili tek u povoju, u rukometu u drugoj ligi a u odbojci zlatna sredina. Što znači, dok Ćoki i SPS nisu došli na vlast, ni vas nigde nije bilo, pa će pre biti da su Ćoki i Slobica vas spasli.Ažurirao Gaca62 - 11.Travanj/Apr.2013 u 11:45 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 13:29 |
|
Taj govor Nikole Koje, je nešto što bih ja uramio i stavio na zid i to u audio formatu, pa kad god neko prođe, da se čuje!
Što se polemike tiče, relacije Grobari - Cigani, Partizanovci - Zvezdaši su poput onog "čiji je tata jači?" ili "čiji je duži?", tako da, no comment. Ali da se Partizan voli, voli se... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 14:10 |
|
"Čiji je tata duži?"
|
|
![]() |
|
Bardemov sin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 20.Ožujak/Mar.2012 Lokacija: Dejton, Ohajo Status: Offline Points: 490 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 14:12 |
Čuj voli se Partizan... Prošla su ta primitivna vremena ljubavi prema klubu iz vlastite zemlje. Sad se vole evropski evrokrem, evropski sistem naplate putarine, evropske cene prehrane, evropska administracija, evropski sir, evropski genetski modifikovani kukuruz, evropska šargarepa od 9 cm. evropski krastavac određenog poluprečnika(mislim 3 cm), evropski ponos, evropska magla, i ostale evropske cool stvari, pa je sasvim logično da se vole i evropski klubovi. Evo, pre neki dan čitam protestno pismo navijača Bajerna iz Srbije(Blaca, Žitorađe, Sečnja, Ba, Perleza, Prijepolja, Crne Trave...) , popularnih ajkula, da je dosta Barselonizacije Srbije, jer se stalno prenose utakmice Barselone. Njihovi ljuti rivali, navijači Juventusa iz Srbije, su se složili s njima i pored velikog evropskog rivalstva podržali su ovaj apel, da se i najviše državno rukovodstvo uhvati u koštac sa ovom pošašću... Što se tiče rasprava o tome ko je državni klub, Zvezda ili Partizan, one mi priliče, najviše onim momčinama, uzrasta od 8-13, godina, eventualno 14, jer se očigledno da postoje periodi državne zaštite oba kluba, samo naizmenično, kako kome upadne. Pa to je jasno i očigledno čak i onim koji samo ovlaš prate situaciju u ovoj mučenoj i silovanoj zemlji. |
|
![]() |
|
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 14:24 |
|
Ja imam tlinest, jel prolazim? :D
P.S. Malo prevod, malo vas malteritram :D |
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 14:45 |
Dragi Aco, poštovaoče lika i dela velikog trenera bez roaminga, proveri koliki je dug vašeg voljenog čeda. Dragi, Aco, proveri kako ste vi osvajali prve titule u fudbalu kad ste slali u vojsku sve šta vam je trebalo. Nećeš mi reći da je Ćopa više voleo policijski Krcunov nego Tuđmanov vojni klub. O poštenju ne bih da govorim, pošto se juče pojavila vest da će Vojvodini u rukometu da se oduzimaju bodovi zbog neplaćenih računa. A o tome gde nam je sport od kad je Jugoslovensko sportsko društvo procvetalo, govore rezlutati. I da, ne bih ja Ćokija pljuvao da sam na tvom mestu jer ne znam gde biste bili u košarci bez Rašića, Mačvana, Raduljice, Muslija... i da ne nabrajam sve one koje je Ćoki stvorio a vi maznuli, uključujući i Miljenovića. Pri tom kad sam ga pominjao, mislio sam na jedno vreme a ne na njega lično, recimo kad vam je premijer Marjanović bio predsednik kluba... Daklem, dragi Aco, možemo diskutovati o svačijem poštenju i o našem i o vašem, o tuči sudija u svlačionici, o trojkama iz auta... ali neki drugi put. Za mene je ova diskusija završena. Ja sam uživo gledao Zvezdu kako osvaja Kup Šampiona, a ti si uživo, možda gledao punjenje Partizana u Ligi Šampiona. Razlika je drastična, moraš priznati. PS Poslednju utakmicu koju ste pobedili niko od vas nije rekao da ste izgubili od FMP-a. Kad vas bijemo onda smo FMP, a kad gubimo onda smo Zvezda. A za tvoju i informaciju svih tvojih istomišljenika, FMP je igrao srpsku ligu što se da lako proveriti. Što vi rekao vaš Dukljanin, ničija nije do zore gorela, ako ni njemu u CSKA. |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 14:56 |
Ko je bez greha neka baci prvi kamen... ![]() p.s. Slažem se sa šefom da se Partizan voli... ![]() p.p.s. Moj muž ne prati fudbal, ali voli Zvezdu... ![]() p.p.p.s. Devojke idu na sport u Partizan... ![]() p.p.p.p.s. Videćemo šta će dalje biti ![]() ![]() ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 22:32 |
|
Ne mogu da verujem... Ozbiljni ljudi, već dva dana, tupe na temu Zvezda, Partizan, fudbal u Srbiji... Svaki put kad izađe novi post u ovoj rubrici pomislim, krenulo zezanje, ajd' da se malo nasmejem. A oni, čiji je tata jači.
Ma idi begaj... SVA fudbalska igrališta u Srbiji ZAORATI i posejati kukuruz!
|
|
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |