Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bayern - Crvena Zvezda 1:2 (1991.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bayern - Crvena Zvezda 1:2 (1991.)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bayern - Crvena Zvezda 1:2 (1991.)
    Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2013 u 19:29

Bayern - Crvena Zvezda 1:2 (1991.)

Na današnji dan je moćni Bajern Minhen pokleknuo pred još moćnijom Crvenom Zvezdom.

P.S. Sav sam se naježio dok ovo gledam!

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2013 u 21:04
i uvek će biti...
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2013 u 21:40
Možda nisam bio u Minhenu, ali u Bariju jesam. Approve

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2013 u 21:49
Čuj, bio u Bariju... Koga bre ti lažeš, nisi se tad bio ni rodioEvil Smile
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 09:32
Originalno postovano od strane aca1 aca1 piše:

Bila jednom jedna Zvezda...

Ima je i sad... LOL Samo, 'de li je?LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 10:31
Brate, realno mene Z. za naš fudbal, tako da i slabo pratim. Vidim da su dali go u 90 minutu, a Smederevu se to događa već x-ti put ove sezone. Pošto je bivši trener, Velebit, bio moj školski drugar, pričao sam sa njim malo pre smene i kaže mi da je situacija užasna, nema para, ljudi slabo treniraju, pa im je i motivacija na niskom nivou, "napale" se samo kad dođu "zvučna imena". ... Ma nemam pojma, ne interesuju me. SAMO PARTIZAN!!!!
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 10:42

Čujem da je imala teško gostovanje u Smederevu...
... a priča se i da ste je pustiliWink

A gde ste vi? Confused

Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 11:45

Ha, ha, ha... Ako već idemo toliko daleko u prošlost, 'ajmo još dublje.
Sezona 1965/1966 i veliko finale sa zaista moćnim Real Madridom. Partizan poveo 1-0, konačan rezultat 1-2 za Real. Evo šta kažu: FK Partizan became the first side from the east of the continent to make it to a European Champion Clubs' Cup final, but a Real Madrid CF side packed with Spanish talent were to hold sway in the final in Brussels.

Naravno vi ste to osvojili, i naklon do poda. Ali mislim da se trebamo okrenuti ka budućnosti. Ako treba da Vas spasava Ćoki, onda ste zaista u problemu... Mislim da Vam ne gine neka fuzija sa recimo FK Železnikom, a onda ćete opet da se sećate sa setom, kako ste nekada navijali za jedan veliki tim, koji se zvao Crvena ZvezdaLOL

Malo šale, a gde ima šale ima i istine... Ma i mene Z. za fudbal, jer za druge se navija, Partizan se voliWink

Stani, stani... ko još pamti one koji su izgubili finale? Da li ti pamtiš da je Zvezda izgubila finale Kupa UEFA i kako ga je izgubila? Naravno da ne. A mislim da sa vama koji volite Confused svoj klub nemamo šta da diskutujemo o fudbalu, kao ni vi sa nama o košarci.
A između ostalog, taj slogan ste smislili sedamdesetih godina, kad ste, osim u vaterpolu gde ste oduvek bili sila, u fudbalu zamalo ispali iz lige, u košarci ste bili tek u povoju, u rukometu u drugoj ligi a u odbojci zlatna sredina. LOL Što znači, dok Ćoki i SPS nisu došli na vlast, ni vas nigde nije bilo, pa će pre biti da su Ćoki i Slobica vas spasli.

Ažurirao Gaca62 - 11.Travanj/Apr.2013 u 11:45

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 13:29
Taj govor Nikole Koje, je nešto što bih ja uramio i stavio na zid i to u audio formatu, pa kad god neko prođe, da se čuje!

Što se polemike tiče, relacije Grobari - Cigani, Partizanovci - Zvezdaši su poput onog "čiji je tata jači?" ili "čiji je duži?", tako da, no comment.
Ali da se Partizan voli, voli se...
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 14:10
"Čiji je tata duži?"   deki
Na vrh
Bardemov sin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 14:12
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ali da se Partizan voli, voli se...

Čuj voli se Partizan...
Prošla su ta primitivna vremena ljubavi prema klubu iz vlastite zemlje. Sad se vole evropski evrokrem, evropski sistem naplate putarine, evropske cene prehrane, evropska administracija, evropski sir, evropski genetski modifikovani kukuruz, evropska šargarepa od 9 cm. evropski krastavac određenog poluprečnika(mislim 3 cm), evropski ponos, evropska magla, i ostale evropske cool stvari, pa je sasvim logično da se vole i evropski klubovi. Evo, pre neki dan čitam protestno pismo navijača Bajerna iz Srbije(Blaca, Žitorađe, Sečnja, Ba, Perleza, Prijepolja, Crne Trave...) , popularnih ajkula, da je dosta Barselonizacije Srbije, jer se stalno prenose utakmice Barselone. Njihovi ljuti rivali, navijači Juventusa iz Srbije, su se složili s njima i pored velikog evropskog rivalstva podržali su ovaj apel, da se i najviše državno rukovodstvo uhvati u koštac sa ovom pošašću...

Što se tiče rasprava o tome ko je državni klub, Zvezda ili Partizan, one mi priliče, najviše onim momčinama, uzrasta od 8-13, godina, eventualno 14, jer se očigledno da postoje periodi državne zaštite oba kluba, samo naizmenično, kako kome upadne. Pa to je jasno i očigledno čak i onim koji samo ovlaš prate situaciju u ovoj mučenoj i silovanoj zemlji.
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 14:24
Ja imam tlinest, jel prolazim?  :D

P.S. Malo prevod, malo vas malteritram :D
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 14:45

Dragi Gaco,
Dao sam Vam naklon do poda, mislim da više i ne zaslužujete.
Pamtim sve, kad već tražiš takvu raspravu, pa Vi niste ni ušli
u tu famoznu Ligu Šampiona, doduše čuli ste himnu Lige jer
Vam je blizu stadion, pa se čuje...

Drugo, košarku nisam ni spominjao jer tu ne postojite, zar ne?
Nećemo takvu prizemnu polemiku dragi Gaco, 'ajmo iskreno.

Ćoki i Sloba gurali Partizan, 'ajte molim vas Gaco.
Pa Vi ste sada pred gašenjem jer je došla naplata zaostalih dugova.
To je cena Vaših uspeha. Pošto je ovo sajt o prevodima, tj. o filmovima evo jedan monolog a tiče se Vas poštenih... (malo izmenjeno)

Vaše čuveno poštenje...
Uvek ste bili puni sranj* o tom poštenju.
Je l' Dragi Gaco, je l' ti misliš da je i jedna jedina titula koju ste osvojili, pošteno osvojena?
Jeste k.... moj.
Da su pošteno osvojene ne bi tako lako i tako Veliki klub bio pred gašenjem...
Dok Vam je Ćopavi Zagorac trpao pare u guzicu, znali ste da kenjate o titulama i da se smeškate jedni drugima...
E sada je došlo da se svode računi... nema problema samo što ih niste ranije svodili...
Nego ste se 50. godina ovde izdrkavali... e sad kad se kit* ne diže ajmo da se malo bavimo poštenjem.
E pa, iskenjam se Ja na to Vaše poštenje, i na celu tu poštenu generaciju...
Mora da se plati dug, a cena je gašenje... ako Vas opet ne spasi neki Ćopavac... Toliko o Vašim uspesima

Dragi Aco, poštovaoče lika i dela velikog trenera bez roaminga, proveri koliki je dug vašeg voljenog čeda. Dragi, Aco, proveri kako ste vi osvajali prve titule u fudbalu kad ste slali u vojsku sve šta vam je trebalo. Nećeš mi reći da je Ćopa više voleo policijski Krcunov nego Tuđmanov vojni klub. O poštenju ne bih da govorim, pošto se juče pojavila vest da će Vojvodini u rukometu da se oduzimaju bodovi zbog neplaćenih računa. A o tome gde nam je sport od kad je Jugoslovensko sportsko društvo procvetalo, govore rezlutati. I da, ne bih ja Ćokija pljuvao da sam na tvom  mestu jer ne znam gde biste bili u košarci bez Rašića, Mačvana, Raduljice, Muslija... i da ne nabrajam sve one koje je Ćoki stvorio a vi maznuli, uključujući i Miljenovića. Pri tom kad sam ga pominjao, mislio sam na jedno vreme a ne na njega lično, recimo kad vam je premijer Marjanović bio predsednik kluba...
Daklem, dragi Aco, možemo diskutovati o svačijem poštenju i o našem i o vašem, o tuči sudija u svlačionici, o trojkama iz auta... ali neki drugi put. Za mene je ova diskusija završena.
Ja sam uživo gledao Zvezdu kako osvaja Kup Šampiona, a ti si uživo, možda gledao punjenje Partizana u Ligi Šampiona. Razlika je drastična, moraš priznati.

PS   Poslednju utakmicu koju ste pobedili niko od vas nije rekao da ste izgubili od FMP-a. Kad vas bijemo onda smo FMP, a kad gubimo onda smo Zvezda. A za tvoju i informaciju svih tvojih istomišljenika, FMP je igrao srpsku ligu što se da lako proveriti.

Što vi rekao vaš Dukljanin, ničija nije do zore gorela, ako ni njemu u CSKA.

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 14:56
Originalno postovano od strane Gaca62 Gaca62 piše:

Daklem, dragi Aco, možemo diskutovati o svačijem poštenju i o našem i o vašem...

Ko je bez greha neka baci prvi kamen... Wink

p.s. Slažem se sa šefom da se Partizan voli... LOL

p.p.s. Moj muž ne prati fudbal, ali voli Zvezdu... Wink

p.p.p.s. Devojke idu na sport u Partizan...LOL

p.p.p.p.s.
Videćemo šta će dalje biti LOLLOLLOL

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 22:32
Ne mogu da verujem... Ozbiljni ljudi, već dva dana, tupe na temu Zvezda, Partizan, fudbal u Srbiji... Svaki put kad izađe novi post u ovoj rubrici pomislim, krenulo zezanje, ajd' da se malo nasmejem. A oni, čiji je tata jači.

Ma idi begaj... SVA fudbalska igrališta u Srbiji ZAORATI i posejati kukuruz!
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,262 sekundi.