Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pitanjce?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pitanjce?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
domos View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domos Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pitanjce?
    Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2013 u 16:17
Prvi put sam dobio poruku o novom komentaru za prijevod na svoj mail.
Prije sam dobijao samo poruku kad bih postavio titlove.
Nisam ništa mijenjao u svojim postavkama, je li to nešto novo ili?

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2013 u 16:47
Mislim da to ide po default kao i za postavljen prevod, tako i za komentar na istog. Ne vidim kod profilima nikakvo podesavanje oko sajta-deo sa titlovima.
Na vrh
domos View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domos Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2013 u 17:08
Prije nisam dobijao obavijesti o novim komentarima, samo zahvale za novi titl?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2013 u 10:41
Originalno postovano od strane domos domos piše:

Prvi put sam dobio poruku o novom komentaru za prijevod na svoj mail.
Prije sam dobijao samo poruku kad bih postavio titlove.
Nisam ništa mijenjao u svojim postavkama, je li to nešto novo ili?

Ranije nisi imao komentare na svoje prevode (?) Wink
Ova opcija je po difault-u uključena svima. Ranije se događalo da neki imaju problem ali to su bili ređi slučajevi i zavili su od e-mail adrese...
Na vrh
domos View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domos Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2013 u 13:11
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ranije nisi imao komentare na svoje prevode (?) Wink

Imao sam. Nije važno, znači dolaze automatski.
Možda sam ih automatizmom izbrisao pa ih nisam primijetio.

Možete i vi tako ovu temu Smile
Na vrh
munjamix View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj munjamix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2013 u 18:21
E ovako... Odradio sam sinhronizaciju za prevod Oblivion od autora Orthodox73 i video sam da odgovara još nekim snimcima i dodao sam opet taj isti prevod ConfusedConfused Pokušao sam da editujem postojeći ali mi to nije uspelo, pokušao sam da izbrišem već dodati prevod kad sam ubacio ovaj novi -ni to mi nije uspelo Unhappy Pa je li može neka pomoć od nekoga da mi kaže zašto to nije moglo
P.S. Izvinjavam se ako sam na pogrešnom mestu napisao pitanje ali mi se ovo učinilo kao ok tema gde bih mogao da postavim svoje pitanje
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2013 u 18:50
Vrlo jednostavno. Kako si "obični" član, nemaš iste ovlasti kao druge grupe članova. Zato imaš temu Brisanje i ispravak titlova u kojoj prijaviš što treba zamijeniti ili editirati.
Na vrh
munjamix View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj munjamix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2013 u 18:54
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Vrlo jednostavno. Kako si "obični" član, nemaš iste ovlasti kao druge grupe članova. Zato imaš temu Brisanje i ispravak titlova u kojoj prijaviš što treba zamijeniti ili editirati.

Hvala puno Thumbs Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.