Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dragon Ball Z
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dragon Ball Z

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
Pikolo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pikolo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dragon Ball Z
    Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 22:35
Ja bi kupio ili bise trejdo za DBZ epizode!
Be cool
Hate school!!!
Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 23:04

Pikolo nemoras svakih 5-6 dana raditi novi post sa zahtjevom za dbz epizode ja ih isto trazim i kad mi se igor javi onda cu ih i nabaviti a kad ih nabavim javit cu ti uostalom da ih neko ima zar ne mislis da bi ti vec javio???? Nemoj se ljutiti ali malo previse ima tvojih postova u  kojima isto trazis      

I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2004 u 17:46
ajde... ja cu probati nabaviti pa cu vas kontaktirati... tako da nemorate      ^^;;
i love anime !
Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2004 u 23:00

probat cu i ja al ne javlja mi se ovaj jedan frajer

I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
Friezina tetka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Friezina tetka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2004 u 21:08

koji ste vi dbz ovisnici!

Stvarno!

ja imam dbz epizode od 200-370?

ja mislim da je do 370

to imam vec uhuhu

prodat cu vam 10 episoda za 15 kn i tako sve!

Bokkkkkkkkkkkkkk

FRIEZAAAAAAAAAAAAAA &
njegova tetka
Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2004 u 23:26
Zapravo dbz-a kolko ja znam ima 276 sta se dogada kod tebe u 200 epizodi tetko frieze
Na vrh
Cell View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2004 u 14:55

ja kupujem dbz spotove,epizode,filmove... Samo me kontaktirajte

Cell (Mare)
Na vrh
sekilee View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sekilee Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2004 u 21:08

kupujem sve dragon ball epizode . ko ima neka se javi na

e- mail : sekilee21@yahoo.com

sekilee
Na vrh
Goshin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goshin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2004 u 22:39

a ja mislim da ih ima 291 ili 293, nisam tocno siguran!

I'm tired of fighting, I'm going home.
Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2004 u 20:22

291 je uncat !!!

koliko ja znam to nitko jos nema....

i love anime !
Na vrh
Goshin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goshin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2004 u 20:48
imaju i db/z/gt ali ne daju nista
Na vrh
Pikolo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pikolo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2004 u 20:57

Znate da dolazi pravi DBZ film tri za redom više informacija na http://www.dragonballz.com/

Be cool
Hate school!!!
Na vrh
Goshin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goshin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2004 u 21:24

Da glavni glumci onaj lik wolwerine iz x-mena kao goku, jessica alba kao bulma... a film izlazi 2005

Na vrh
Pikolo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pikolo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 15:36
Ove godine dolazi!
Be cool
Hate school!!!
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2004 u 20:36

Ja imam sve DbGT epizode a trebaju mi sve DBZ pa ako se netko hoee mjenjat neka mi se javi na PM

tlisak: post je editiran kako bi izbrisao broj mobitela, o takvim opipljivim stvarima se dogovarajte prek PM-a

Ažurirao tlisak
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2004 u 19:20
Jel ima tko dbz epizode od 25 pa do 166,ja imam ostatak
Vegeta rules
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 15:41
Jel koga zanimaju Dbz karte koje mjenjaju slike,ja imam oko 30 komada pa mi se javite na PM
Vegeta rules
Na vrh
Blade View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blade Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 10:33
Trebaju mi Dragon Ball epizode i DBZ od 1-157. Kupujem ili se mijenjam. Imam sve GT i sve Dragon Ball Z filmove.
DBZ Rules
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 22:40
Originalno postovano od strane Trigy Trigy piše:

Trebam DBZ od 1 do 157 , ostale imam, imam i sve DBGT dvije sage DB i skoro sve Filmove DBZ,DBGT....
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 22:41
Originalno postovano od strane BFGod BFGod piše:

Imam ti ja od 1-36 na japanskom sa eng titlovima, od 54-150 na engleskom i od 151-157 dual language (engleski i japanski).
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.