Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PORAZ...PORAZ...PORAZ
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PORAZ...PORAZ...PORAZ

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Korisnik
Poruka
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PORAZ...PORAZ...PORAZ
    Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 00:10

Posle one pobede "novog sistema" protiv Velsa meni je sve bilo nejasno. Kada sam to javno rekao odmah mi je odgovoreno da opet serem, da ne razumem moderan fudbal i da bi bilo bolje da verujem. Pošto je teško posle toliko "preveslavanja" da veruješ ja sam i dalje iznosio moje sumnje. Najgore od svega, ovo nije imalo veze sa onom pričom da mi uvek sve znamo, naročito o onome čime se bave neki drugi. Ovde je u pitanju čista funkcionalnost i jedno prosto pitanje.

KO JE TREBAO DA POSTIGNE POGODAK?Confused

Protiv Velsa su golove postigli igrači odbrane i sredine terena, a kad sam u razgovoru sa drugarima(koji su bili uspaljeni pobedom) pitao, šta će se desiti kada budemo igrali protiv boljih rivala rečeno mi je da Mihajlović zna šta radi i da pričam gluposti. A ja sam samo postavio pitanje.Confused

Pogledajte ponovo snimak, u sva tri slučaja nisu u pitanju bezazleni napadi, nego flangratno kršenje osnova igre. Naši bekovi su bili u napadima i nisu uspeli da se vrate. Šanse na meču su imali, Ivanović, Biševac, Tošić. Igrači odbrane i sredine terena. Ko je onda igrao odbranu...očigledno niko.

Opet kažem, što je najgore, ovo nema veze sa trenerskom školom već sa običnom funkcionalnošću. Mihajlović kao i svi pre njega ZNA SVE, nikoga ne sluša, nema razgovora i dogovora sa dojučerašnjim selektorima...svi smo Bogom dati.

Jedino što je mogao da uradi je da smanji pritisak na igrače sredine i odbrane pa da onog mučenika koji je "kao" igrao centarfora zameni još jednim igračem sredine-napred. 

Kažem i ovde sada da je ovo Mihajlovićev propali pokušaj i samo će po ko zna koji put da uništi(psihički) dosta mladih i očigledno dobrih igrača. 

Uzgred, čestitam Hrvatima na pobedi koja će im puno značiti za dalje, opet manje nego nama ovaj poraz.Wink

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 02:29
 A šta očekivati kad selektuješ aktuelne partizanove igrače?

Kad uveo Šćepovića, ja sam prokomentarisao: E sad ne samo što nećemo da damo gol, nego ćemo da primimo još neki. - uletela još 2.

Šćepovića i Markovića da ostaviš da šutaju penale pred praznim golom, dali bi uz pomoć nekog trećeg.

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 03:16

Druže moj, na žalost, nisu u pitanju igrači, Mihajlović je i računao na ofanzivne bekove, ali centarfor u toj njegovoj kombinaciji nema šta da traži na terenu. Kažem ti, pogledaj ponovo snimak i izgledaće ti puno gore nego što sada misliš, veruj mi. Zamisli umesto belgijskih polusirovina, španske ili nemačke fudbalere. To bi bila klanica. Ovo će da bude plastično objašnjenje. LOL Tadič i Marković su izigravali polušpiceve koji silaze u šesnaesterac, Tošić srednjeg veznog koji silazi u šesnaesterac LOL. Ivanović i Kolarev su kao bekovi više bili na polovini Belgije Confused, a Biševac se "uključivao u napade" sa meste beka. Šteta je samo što Ivanovića nismo videli na mestu golmana, ali i za to ima vremena.LOL Ivanović je imao najviše šansi da postigne go i kriv je sigurno za jedan primljen, jer se nije vratio na vreme. Luda kuća. Opet, voleo bih da grešim.

P.S. Ja sam zvezdaš, ali ne mogu da kažem da mali Marković nije dobro igrao, mislim shodno poziciji na kojoj je igrao. Pošteno pričajući, očigledno je za sad samo jedno, naš savez nije lojalan prema igračima od kojih traže lojalnost. Ne zaboravi kako sve počinje, prvo pljuvanje igrača u medijima, a posle izostavljanje iz ekipe. Ne zaboravi da su mediji uspeli da ocrne i dvojicu igrača koji su nas sproveli kroz kvalifikacije i za svetsko i evropsko prvenstvo. Postigli skoro 90% golova i u njih se stalno sumnjalo.LOL Verujem da nisu na dobrom glasu ni ovde među članovima našeg foruma.LOL U pitanju su Žigić i Kežman. (Oni su mi pali na pamet kao poslednji odstranjeni "nedovoljno dobri" fudbaleri za našu selekciju.) Možda i jesu, ali nisu zaslužili da ih pljujemo. A svi mi , uz malu pomoć plaćenika iz novinskih agencija veoma brzo zaboravimo zasluge i počnemo sa pljuvanjem.

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 03:29
Što bi pljuvo Žigića? On jedini davao golove.
A Kežman ubacivao sve do 5 metra od gola, za Kežu je penal kao gol sa pola terena.

Ovde je bio prost promašaj odabira igrača, taktike, itd. Imaš prodorne bekove koji nemaju za koga da probijaju, i srednji red u kom su svi zajedno 100 kila sa gvozden krevet.

Ažurirao Kampfar - 13.Listopad/Oct.2012 u 03:30

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 11:12
Ja sam oduvek bio uveren u to da je Mihajlović prilično glup, a onda ne možeš ni očekivati ništa od njega.
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 11:55
Originalno postovano od strane novy78 novy78 piše:

Ja sam oduvek bio uveren u to da je Mihajlović prilično glup, a onda ne možeš ni očekivati ništa od njega.

Da se razumemo, ne volim fudbal. I brutalan sam laik, ali morao sam da uskočim samo da prokomentarišem Nocu.

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

(a sada da objasnim- Goran i Kampfar se raspričaše o taktici, uz primere šta i kako i zašto, a onda ova baraba uleti sa: Mihajlović je prilično glupLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL).

Hvala i doviđenja!LOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 12:32

Nisam gledao utakmicu već samo sažetke, koliko se meni čini falilo je samo malo sreće da se u prvih par prilika utrpa 2 gola, što bi okrenulo utakmicu na drugu stranu.

Ovako je (kako to naši komentatori znaju reći) opet bilo nepisano nogometno pravilo, ako ne iskoristiš svoje prilike, bit ćeš kažnjen.

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 13:01
Mando barabo LOL
@Sentinel
Nepisano fudbalsko pravilo u ovom slučaju glasi - Ako imaš glupog trenera bićeš kažnjen.
Fudbal u Srbiji je baš onako fin presek srpskog društva u globalu:
- na prvom mestu su tu ljudi koji ga vode (kako Savez tako i klubove) - kriminalci ili biznismeni koji su na vrlo sumnjiv način došli do svog statusa i kapitala
- selektori - sve moj do moga (sa izuzetkom Antića). Imali smo vezere Santrača i Đorića, u tom momentu senilnog Boškova, nešto kratko potpuno neiskusnog Savićevića, diletanta Petkovića i sada Mihajlovića koji nije u životu dve smislene sastavio i koji nikakav uspeh nije kao trener ostvario
- fudbaleri - 1 od 10 igraju za reprezentaciju sa istim zalaganjem kao u klubu...
To bi bilo onako sažeta analiza.
A što se Mihajlovića tiče, tu nema šta da se analizira.
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 13:18
Nemoj tako. Petković otkrio da Predrag Đorđević (Ofanzivni igrač sa dobrom tehnikom), bolje igra štopera od Krstajića i Gavrančića na onom jednom prvenstvu, dok Savo Milošević ako ne spava u napadu rešava ukrštene reči.

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 13:57
Iskreno, iznenadio me poraz Srbije. Čak sam i uplatio pobjedu Srbije (zato mi je listić završio u smeću umjesto u rubrici "kladionica" LOL).

Smatram Mihajlovića i Štimca ljudima istog mentalnog sklopa i odmah sam rekao da neće biti čudo ako do prve naše međusobne utakmice jedan od njih dvojice već bude "bivši". Štimac zasad bolje stoji, ali ako bude i dalje eksperimentirao sa Sammirom... AcaN
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 15:13

@ Sentinel

Druže, ovde nisu u pitanju igrači. Dok su imali snage da špartaju terenom lepo je izgledalo i bilo je prilika. Kod prvog gola Belgije, igrač Belgije je bliži golu od odbrambenih igrača(Ivanović, Biševac), a što je najgore bilo, Srp. fudbaleri su bili okrenuti leđima lopti, jer su se vraćali iz napada. To ne može ni u stripoteci. Znam samo da smo mi dali prvi go, Mihajlović bi naredio povlačenje i kontranapade, što opet ne bi bilo dobro po nas jer smo bili "debelo"fizički slabiji. Stvarno ne želim da "budem selektor", ali me izjede žestoka sramota. 3:0 u sred Beograda i to protiv Belgije....za mene je strašno. A moj monolog je više bio bes zbog običnih ljudi koji uzimaju sve zdravo za gotovo, pa te još i proglašavaju budalom ako nešto kažeš protiv selektora koji je "reformisao" fudbal.wallbash

@ Iro

Žao mi je druže tvog listića. Kada su me pitali šta bih tipovao, ja sam izjavio iz 2 u X.LOL Kao što vidiš i ja bih pukao. Mislim da imate dosta stabilniju ekipu i igrače koji znaju da odigraju, naročito kada treba.Wink Prvi put u životu sam počeo da se ponašam kao"fudbalski moćnik" posle pobede Srbije nad Velsom. Tada sam rekao da Mihajlovića treba smeniti. Normalno, bio sam naružen od svojih starih drugara. LOL

Izvinite svi na glupoj temi. Oko ponoći nisam mogao više racionalno da razmišljam, osećao sam se baš poniženo.LOL

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 16:14
Originalno postovano od strane mahoni mahoni piše:

Izvinite svi na glupoj temi. Oko ponoći nisam mogao više racionalno da razmišljam, osećao sam se baš poniženo.LOL

Noć, tuga i boca lošeg vina mogu te odvesti tamo gdje još nikad nisi bio. LOL
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 16:52
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Originalno postovano od strane mahoni mahoni piše:

Noć, tuga i boca lošeg vina mogu te odvesti tamo gdje još nikad nisi bio. LOL

Amin to that, brother!LOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 16:56
Reprezentacija Srbije = poligon za prodaju menadzerskih igraca , pre svega Faljija Ramadanija Dead

Ažurirao Babusnica - 13.Listopad/Oct.2012 u 16:57
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 19:44

Ja ću reći sledeće:

1) Dok smo mi davili loptu, Belgijanci su čekali

2) Dok smo mi davili loptu Belgijanci su dočekali

3) Za razliku od Srbije bilgijanci su sa najmanje moguće kontakata stizali do gola i ubacivali loptu u 2prazan prostor ispred gola"

4) Odbrana nije bila dovoljno agilna a belgijski ofanzici su je šišali, k'o šišači ovce

5) Sve što smo mogli da pogodimo, naši su promašili

6) Belgijanci nisu sve pogodili (mada su mogli) ali  im je i to bilo dovoljno 

7) Mrzelo nas je da trčimo, a oni su nas čitali kao "otvorenu knjigu"

8) Publika je sa punim pravom izviždala igrače

9) Mihajlović je rekao: "To je fudbal"

ZAKLJUČAK - OPRAVDANJA NAM NISU POTREBNA KAO NI ZAKLJUČCI. POTREBNA NAM JE PROMENA STILA I TO DA NIJEDAN NAŠ IGRAČ NE DODIRNE LOPTU VIŠE OD 1-NOM. ZNAČI SVAKO DA IMA SAMO 1 KONTAKT SA LOPTOM I DA NAPAD IDE DO GOLA, A DA SE TRČI BAREM 70 MINUTA. AKO TO TAKO NE BUDE, BOJIM SE DA ĆE NAS I MAKEDONIJA PREGAZITI A ZA OSTALE UTAKMICE NE ŽELIM NI DA DAJEM KOMENTAR!Angry

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 22:33
Za 10tak godina i Pantela će nam biti selektor. Videćete samo 
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2012 u 00:16

Originalno postovano od strane novy78 novy78 piše:

Za 10tak godina i Pantela će nam biti selektor. Videćete samo 

Iskreno se nadam da ne!LOL

Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2012 u 21:29
Ne znam zasto se jos uvek nerviram za nas fudbal kad nista pametno na velikim takmicenjima nismo uradili jos od doba Dragana Dzajica i kad je bio igrac i kad je bio direktor
Na vrh
Mario Baloteli View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mario Baloteli Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2012 u 22:33
Srbija je mlada i dezorijentisana ekipa koja u ovom momentu ne može da se nosi ni skim osim Velsa, Farana, Malte i ekipa sličnih kvaliteta. Belgija je u ovom momentu Brazil za Srbiju. Svaki Belgijanac je jači u duelu, stabilniji na lopti, čvršći, odlučniji. Igra se raspala početkom drugog poluvremena i svakom ozbiljnijem gledaocu bilo je jasno da će se utakmica završiti sa nekoliko komada u mreži Brkića.
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2012 u 00:47
I vi se zamarate svačim. treba počet pratit ragbi (ovaj što nije Američki), duplo atraktivniji sport.
-jedan bonus: nemaju c. ronalda :).
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.