| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Broken City (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Broken City (2013)Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2012 u 01:52 |
![]() Žanr: krimi, drama, triler Režija: Allen Hughes Jezik: engleski Uloge: Mark Wahlberg, Russell Crowe, Catherine Zeta-Jones, Natalie Martinez... Premijera: 18. januar 2013. god. Ketrin Zita Džons igraće ženu gradonačelnika Njujorka (Rasel Krou) koja vara muža, a Mark Volberg će tumačiti lik detektiva koga gradonačelnik unajmljuje da otkrije ženinog ljubavnika. Kada ljubavnika pronađe mrtvog, otkriva dublju zaveru u koju je umešan njegov poslodavac. Scenario za film napisao je Brajan Taker, a režiser ostvarenja, čije snimanje počinje u novembru, biće Alen Hjuz najpoznatiji kao koreditelj filma „Knjiga spasa“. Preuzeto sa: www.dzungla.org IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1235522/ Ažurirao icemaher - 27.Sijecanj/Jan.2013 u 21:51 |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2012 u 12:55 |
|
režiser ostvarenja, čije snimanje počinje u novembru, biće Alen Hjuz najpoznatiji kao koreditelj filma „Knjiga spasa“. Ovo mi je presmiješno jer čovjek ima sve poznate i dobre flmove. Dodatak ![]() Američka krimi triler drama od producenta i redatelja Allena Hughesa, inače potpisnika filmova The Book of Eli, From Hell, Menace II Society i Dead Presidents. U filmu se pojavljuje dosta poznatih glumaca kao što su : Russell Crowe, Mark Wahlberg, Jeffrey Wright, Catherine Zeta-Jones, Barry Pepper, Kyle Chandler, Justin Chambers, Griffin Dunne i James Ransone. Jedan od producenata je i Mark Wahlberg, a osim njega, tu su još i George Furla, Randall Emmett i Stephen Levinson. Budžet filma iznosi 56 milijuna dolara. Ažurirao Salvador - 06.Listopad/Oct.2012 u 13:56 |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2012 u 15:08 |
|
Rasel i Ketrin - ne znam koga više volim da gledam
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2012 u 15:27 |
|
Dobri glumci, još samo da i film bude dobar
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2013 u 18:18 |
|
Prevod je najavio Dupla ljuta. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |