| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Johnny Apollo (1940) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Johnny Apollo (1940)Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 10:33 |
|
Johnny Apollo (1940)
![]() Link USA ( 20th Century Fox Studios), 94 min. Crime/Drama/Romance Jezik: engleski Režija: Henry Hathaway Scenario: Philip Dunne, Rowland Brown Uloge: Tyrone Power, Dorothy Lamour, Edward Arnold, Lloyd Nolan Ocjena na imdb: 6,8/10 Sinopsis Wall Street broker Robert Cain (Edward Arnold) je optužen i osuđen za pronevjeru. Njegov sin koji je upravo diplomirao kreće stopama kriminala kako bi sakupio novac za očevu jamčevinu. Radeći za mafijaša Mickey Dwuera (Lloyd Nolan), zaljubljuje se u njegovu djevojku Lucky (Dorothy Lamour) i završi u istom zatvoru kao i njegov otac... Trailer Prijevod radi Gaca62 Hvala kolega ![]() |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2013 u 13:35 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2013 u 15:40 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |