| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mama (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mama (2013)Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2013 u 10:50 |
|
Mama
Žanr: Horror Godina: 2013 Država: Španjolska, Kanada Trajanje: 100 minuta Režija: Andrés Muschietti Scenarij: Neil Cross, Andrés Muschietti Uloge: Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier IMDb Radnja filma:
Guillermo del Toro predstavlja film „Mama“, nadnaravni triler koji govori o dvije djevojčice koje su nestale u šumi na isti dan kada je njihova majka ubijena. Dugih pet godina njihov ujak (Nikolaj Coster-Waldau) i njegova djevojka, Annabel (Jessica Chastain), tragaju za njima. No kada, nekim čudom, djeca bivaju pronađena živa u ruševnoj kolibi, par se pita jesu li djevojke jedini gosti koji su se ugostili u svojoj kući? Proživljavaju li sestre posttraumatski stres, ili se događaju neke druge neobjašnjive pojave? Kako su djevojke preživjele sve te godine? Izvor: inter.okr Trailer: Prijevod najavio kolega: Rendgen Tehnicar Ažurirao Gajtana - 10.Sijecanj/Jan.2013 u 11:09 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2013 u 15:02 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2013 u 11:22 |
|
Možda će se nekom svidjeti, ali meni film nije ništa posebno. Sve je to već viđeno, rekli bismo klišej. Izgled mame bi trebao biti strašan, a ja sam umirao os smijeha kako loše i smiješno izgleda. Jedina pozitivna stvar u filmu su djeca glumci, a oni su jednostavno fantastični. Ocjena 6.5/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |