Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nitram (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nitram (2021)

Nitram

Nitram (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

112 min

Režija:

Justin Kurzel

Scenarij:

Shaun Grant

Glavne uloge:

Judy Davis
  >  Mum
Anthony LaPaglia
  >  Dad
Essie Davis
  >  Helen
Christiana Plitzco
  >  Nurse
Ethan Cook
  >  Teacher
Zaidee Ward
  >  Riley
Kyan Hugh Mana Walters
  >  Schoolboy
Ian Hume
  >  Salesman
Sean Keenan
  >  Jamie
Caleb Landry Jones
  >  Nitram
Nick Batzias
  >  Barman
Annabel Marshall-Roth
  >  Real Estate Agent
Lucy-Rose Leonard
  >  Woman Outside Bar
Charlotte Friels
  >  Waitress

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nitram (2021)
    Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2021 u 12:55
Zasnovano na zivotu masovnog ubice Martin John Bryant, Nitram citajuci unazad od Martin. Ovo mi je vise biografska psiholoska drama nego triler. Ko moze da gleda filmove na ovu temu, preporuka, mada ja sam gledao 2 dokumentarca o njemu i samom dogadjaju, i on se licno pojavljuje u njima, i scene sa mesta zlocina, Mada to pitanje zasto i dalje je tema za psihologe i psihijatre, mozda su i malo zakasnili ipak je 25 godina proslo, Podobijao je sve glavne nagrade na AACTA Awards 2021, za najbolju ulogu na Kanskom festivalu, Izasle su 1080p web rip verzije pre mesec dana,
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2022 u 22:28
Meni je podpuno besmisleno snimati filmove o bolesnim ubicama. Zabole me za njegovo detinjstvo i traume...Nema odgovora na pitanje zasto kada su u pitanju bolesne osobe.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2022 u 23:57
Pa mnoge serijske, masovne i lančane ubice su bolesne, ili npr. milosrdni anđeli, pa i još neke osobe da sad ne nabrajam a nisu ubice ali čine gnusna krivična dela pa se o njima snimaju filmovi. Kao što rekoh malo su i zakasnili, zašto se i dalje proučava, a ima sasvim dovoljan  npr. dokumentarac koga interesuje tako nešto, tu ima nešto specifično https://www.youtube.com/watch?v=DCyZbr-7SG0. A ima puno dokumentaraca po ID, RC, FC,RTLC i drugim televizijskim kanalima. Pobedio je na FEST-u pa rekoh samo da napišem koju reč.

Ažurirao AlexDeLarge - 29.Travanj/Apr.2022 u 00:02
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2022 u 00:08

Slazem se ja sa tobom. Ranije kad sam bio mladji imao sam zeludac za ovakve teme.
Sad mi je to neka vrsta duhovnog djubreta. Cemu kopati po patologiji. Ima lepsih pozitvnih tema za filmoveSmile
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2022 u 00:11

Sad sam pogledao dokumentarac. Tip je kompletan kreten, smeje se dok mu pokazuju pusku kojom je pobio ljuide.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2022 u 00:35
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Sad sam pogledao dokumentarac. Tip je kompletan kreten, smeje se dok mu pokazuju pusku kojom je pobio ljuide.

Rekoh da ima nesto specificno u dokumentarcu , a ima dosta zatvora,  specificni su na istoku gde ovakve samo okuju u lance, zatvore zajedno u jednu prostoriju bez prozora i svetla, i tako ostave da niko vise ne zna za njih kao doktrina `noć i magla`. Slažem se ima lepših stvari, ali i pobrojane tematike filmova ipak da se ne zaboravi, upozorenje, uvid, poziv na oprez , itd.

Ažurirao AlexDeLarge - 29.Travanj/Apr.2022 u 01:04
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2022 u 14:28
Dobar film
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2024 u 19:04
Uhhh stvarno potresan film. Caleb Landry Jones je efektno oslikao jedan od najmračnijih likova (zločinaca) u modernoj istoriji Australije.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,264 sekundi.