Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Power of the Dog (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Power of the Dog (2021)

The Power of the Dog

The Power of the Dog (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

drama, ljubavni, western

Trajanje:

126 min

Režija:

Jane Campion

Scenarij:

Jane Campion
, Thomas Savage

Glavne uloge:

Kirsten Dunst
  >  Rose
Keith Carradine
  >  Governor Edward
Eddie Campbell
  >  Stan
Frances Conroy
  >  Old Lady
Jacque Drew
  >  Jeanie
Geneviève Lemon
  >  Mrs. Lewis
Jesse Plemons
  >  George Burbank
Kenneth Radley
  >  Barkeep
Benedict Cumberbatch
  >  Phil Burbank
Cohen Holloway
  >  Bobby
Alice Englert
  >  Buster
Kodi Smit-McPhee
  >  Peter
George Mason
  >  Cricket
Sean Keenan
  >  Sven
Bryony Skillington
  >  Queenie
Thomasin McKenzie
  >  Lola
David Denis
  >  Angelo
Ramontay McConnell
  >  Theo

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Power of the Dog (2021)
    Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2021 u 00:25
Prijevod su uradili mita53 i prevodilac 👍
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2021 u 14:09
Film kako je odmicao je gubio na kvalitetu
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2021 u 01:26
Prijevod je uradio i drago66 👍
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2021 u 11:12
Film je apsolutni promašaj , samo izgubljeno vrijeme .
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2021 u 19:48
Neverovatno koliko ovaj film do sada ima pozitivnih komentara sto publike, sto kriticara. Mada mi zanr ne odgovara, tako da se razmisljam da li da ga pogledam.
Na vrh
2b0rn0t0b View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 2b0rn0t0b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2021 u 10:53
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Neverovatno koliko ovaj film do sada ima pozitivnih komentara sto publike, sto kriticara. Mada mi zanr ne odgovara, tako da se razmisljam da li da ga pogledam.

Zaista, na sve strane sam nailazio na pohvale kritičara za ovaj film. To me je i poguralo da ga pogledam i - razočarao sam se. Nije reč o previsokim očekivanjima, odavno mi opšta ocena publike ili kritike nije dovoljna preporuka ili merilo kvaliteta, ali volim filmove Jane Campion i to je presudilo.

Na smrt sam se dosađivao ali sam nekako uspeo da izguram do kraja. Sa olakšanjem sam odahnuo kada se sve završilo jer ovo je za mene bilo mučenje, iako sam baš ljubitelj sporih, zahtevnih filmova. Džaba što su i fotografija i gluma i muzika odlični, film me naprosto nije dotakao. Dugo sam se tokom gledanja pitao o čemu se ovde uopšte radi, da bi mi poslednjih pola sata dalo mlak odgovor.

Sad kažu i da je jedan od glavnih kandidata za Oskara (što naravno ne mora ništa da znači) ali niko me  ni puškom ne bi mogao naterati da ga ponovo pogledam.

Ovo, dakako, nije nikakva moja filmska kritika, prosto sam nabacao svoj utisak i doživljaj filma.
http://ethio-pain-music.blogspot.rs/
Na vrh
dzabaludin View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzabaludin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2022 u 13:43
Ja ne kontam šta ovaj film predstavlja i šta je "pisac htio reći"? Kao predstava nekog kaubojskog pederluka, podsjeća me na Planinu Pedera (Brokeback Mountain), s tim da bi se ovaj, obzirom na lokaciju, trebao zvati Dolina Pedera. Šalu (i političku nekorektnost-FUJ!) na stranu, u Ang Lee-jevom filmu iz 2005. sam barem nešto vidio, što nisam ni u jednom drugom filmu: snagu ljubavi između 2 ljudska bića, dok u Dolini nisam vidio apsolutno NIŠTA. Pojma nemam (moguće da sam neuk i glup) čemu služi i što prikazje ovaj film, kojeg neki dižu u nebesa!??! Još ga svrstavaju u favorite za Oskara!!! Doduše, šta je sve zadnjih godina dobilo tu dranguliju, ništa me ne bi ni čudilo, ali od ovoga što sam dosad pogledao, Nightmare Alley mi je 100 puta bolji film (iako ni on nije remek djelo, ali puuuuuno bolij!). I nije kvarnjak (spoiler) ako kažem da je naslov filma sa sadržajem istog u relaciji: "niđe veze!" (da ne nasjednu neki ljubitelji pasa).

Ažurirao dzabaludin - 15.Veljaca/Feb.2022 u 13:48
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2022 u 14:05
Originalno postovano od strane dzabaludin dzabaludin piše:

Pojma nemam (moguće da sam neuk i glup) čemu služi i što prikazje ovaj film, kojeg neki dižu u nebesa!??! Još ga svrstavaju u favorite za Oskara!!! Doduše, šta je sve zadnjih godina dobilo tu dranguliju, ništa me ne bi ni čudilo
Ajde ovako, s obzirom da sam ja odmah odlučio ovo preskočiti (drama, romance, history), nije na meni da sudim baš o samom filmu kad ga nisam gledao.
Ne mislim da si neuk ni glup, ni ti niti itko drugi tko je svjestan vlastitog ukusa.

Ali ti si zaboravio da je style over substance mejnstrim već 20 godina.
Cijeni se ispraznost koja dobro izgleda, što kod glumaca (netalentirana Alba i Foxica), što kod samih filmova (lanjski neki ratni 1917 činimise da se zove).
Tako da je moja pretpostavka da su u ovom slučaju kritičari i mejstrimaši zaluđeni vinjetama i kamerom, a scenarij i priču ko jebe.

Ti možeš samo potvrditi ili zanijekati jesam li u pravu kad mislim da sve što film ima su predivne slike prirode.
Jer na žalost, ugazio sam i ja u kritičarsko oku ugodno smeće previše puta tako da bježim od razvikuša.
Na vrh
dzabaludin View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzabaludin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2022 u 22:54
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Ali ti si zaboravio da je style over substance mejnstrim već 20 godina.

Nisam ja to zaboravio, nego NISAM NI ZNAO da je to glavni fol (vidiš da sam ipak neuk)!

Mislio sam da je (zadnjih 10-20g) glavno da film traje bar 2 sata, kako bi se u kinima mogla napraviti pauza pa prodavati kokice&kola. Zato sam ja u zadnjih 20+ godina (bolje reći u ovom mileniju) u pravom kinu bio JEDNOM! I to kad sam dobio džabalesku karte - dvojio sam da li da idem ili ne (bila neka 758. epizoda Ratova zvijezda), ali pošto je kino bilo obnovljeno, a i zbog "što je džabe i bogu je drago", otišao sam - i naravno, POŽALIO (skvrčen, sprčen, oglušio, oslijepio, povratio, itd, nije to za 50+). Majke mi, bio sam u tom kinu prije "obnove" i nisam se tako osjećao (osim što me žuljala guzica zbog "udobne" stolice). A možda je to bilo i zbog 30+ umjesto 50+ :)
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2022 u 07:42
Odlican film. Nemam bas nijednu zamerku. Sve je kako treba, od glumaca pa do same atmosfere u filmu. Benedikt je, za mene neocekivano, maestralno odigrao ovde. Ocena 7-7.5
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2022 u 18:11
Originalno postovano od strane klass klass piše:

Odlican film. Nemam bas nijednu zamerku. Sve je kako treba, od glumaca pa do same atmosfere u filmu. Benedikt je, za mene neocekivano, maestralno odigrao ovde. Ocena 7-7.5

Sve isto kod mene, vrlo dobar. Zapravo je ovo prvi film Jane Campion za sve ove godine koji mi se zbilja dopao. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.