Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Recalled (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Recalled (2021)

Naeileui gieok

Naeileui gieok (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

drama, misterij, triler

Trajanje:

99 min

Režija:

Seo Yoo-min
, Seo You-min

Scenarij:

Seo You-min

Glavne uloge:

Kim Jong-goo
  >  Site manager
Gong Yoo-rim
  >  High school girl
Park Sang-wook
  >  Ki Sang
Park Bom
  >  Little girl
Kim Kang-woo
  >  Ji-hoon
Kim Joo-ryung
  >  Doctor
Sung Hyuk
  >  Ji Hoon
Jung Gi-sub
  >  Man in Room 706
Yoo-ram Bae
  >  Detective Bae
Seo Ye-Ji
  >  Soo-jin
Kim Kang-hoon
  >  Boy
Yeom Hye-ran
  >  Art school director
Kim Wook
  >  Soldier Seon Woo

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Recalled (2021)
    Objavljeno: 24.Svibanj/May.2021 u 02:21
Prijevod su uradili Kardiovask. Terorist i Tetragramatonski kle👍
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2021 u 02:45
Prije skoro mjesec dana u utiscima Tabloid Trutha sam napisao da jedva čekam Recalled.
Razlog, svestrani Kang-woo Kim koji svaku ulogu pogađa u dušu, bio pozitivac, negativac ili nešto drugo.

I šta, danas, dva titla (hvala teroristu i kleriku!) pa i da nisam bio već na iglama, red je onda odmah pogledati.

A priča ide tako da je jedna teta, napisao bi bgvracar cica, pala s velike visine i zbog ozljeda pati od akutne amnezije.
Srećom tu je brižni muž koji će ju tetošiti.

Pa ovo smo već gledali sto puta, reći će netko, ona misli da je muž voli jer se ne sjeća, a zapravo... itd.
E tako bi bilo da je film petstoti holivudski klon i rimejk.
Ali ovo su korejci, nema uvijek jedno te isto, bit će twist i ne samo jedan, no ne ove holivudske prožvakane šeme nego nešto novo.

Film ima nekoliko sitnih grešaka, na primjer realizacija bijega iz policijske postaje nije naj.
Ali to su sitnice za nas cjepidlake, vjerojatno se zbog covida nije moglo bolje iskombinirati, pa treba oprostiti.

Ne morate mi vjerovati, ali ako se mene pita ovo je ljubavni triler bez ijedne jedine ljubavne scene što ga čini posebnim.
Da su ovo radili ameri, bilo bi cmakanja i prašenja na sve strane i samo bi usrali.
Ako mi ne vjerujete, ne morate, ali se pripremite za nepredvidivi triler.

Nije top klasa jer velim neke sitnice nisu dobro odrađene, ali jako je blizu vrha.
Gledati pod obavezno.

Ažurirao JoxerTM - 24.Svibanj/May.2021 u 02:55
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2021 u 16:28
Tesko je pisati o datom filmu a ne otkriti po nesto, mozda nekom nije vazno, a bas neko kaze jeste,  a moze nasiroko da se komentarise, sadrzajan je, odlican film,preporuka.

Triler u pravom smislu te reci, ima ama bas sve elemente koji karakterisu dati zanr, sa elementima misterije i drame.

Propusti u filmu, ima ih vise, ali sacekajte kraj pa cete ih brzo zaboraviti, vec ce vas naterati da razmislanje i povezivanje drugih stvari, kao i na neke poglede scenaristiknje.

MOZDA JE SPOILER  jedna od tih stvari je izostavljen jedan zanr, ako pazljivo pratite uvidecete i zasto, bas je na granici.

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2022 u 13:26
Ocena na Imdb kako pise ovde 8.1 nije tacna! Prava je 6.8!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2022 u 14:46
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Ocena na Imdb kako pise ovde 8.1 nije tacna! Prava je 6.8!

Permutovao si, ipak je 8.6, greska u IMDB matrici , ispravice uskoro Wink
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2022 u 18:25

Kako je greska
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2022 u 19:27
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Kako je greska

Salim se  malo.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2022 u 12:37
Odgledao ,odlican film,sa interesantnim pogledom na gubitak pamcenja i vracanje istog. Eto nesto i novo da vidimo ,neku novu ideju. Preporuka bas.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2022 u 12:55
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Odgledao ,odlican film,sa interesantnim pogledom na gubitak pamcenja i vracanje istog. Eto nesto i novo da vidimo ,neku novu ideju. Preporuka bas.

Ako ti se svideo svidece ti se i ako nisi gledao i npr. Forgotten, to mi prvo pade na pamet ili sad se setih onda ne preporucih a sad napisah za indijski Kahaani (2012) on ce ti se definitivno svideti, potpisujem, samo zanemari neke sitnice vezano za Indiju, ali uvazi da je takvo okruzenje, zivot, nacini ponasanja
https://titlovi.com/filmovi/gi-eok-ui-bam-3118688/

Ažurirao AlexDeLarge - 14.Ožujak/Mar.2022 u 13:05
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2022 u 13:21
Forgotten sam gledao ,i tacno je mnogo mi se svideo u stvari zbog njega sam i poceo da gledam Korejske filmove. A za ovaj Indijski ne znam,pogledacu ga samo zbog tvoje preporuke ali imam sumnje u vezi njega Smile
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2022 u 08:18
Alex odgledao Kahaani i mogu ti recio odlican film i kraj me bas iznenadio,hvala na preporuci. Jel valja drugi deo cemu
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2022 u 09:17
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Alex odgledao Kahaani i mogu ti recio odlican film i kraj me bas iznenadio,hvala na preporuci. Jel valja drugi deo cemu

Nema na cemu, rekoh da potpisujem da ce ti se svidetiWink, nisam hteo da stavim akcenat na kraj filma . Drugi deo nisam gledao.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2022 u 13:16

Ja cu da gledam ovih dana  drugi deo pa cu da dam komentar.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.