| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Crno-beli film najgledaniji u Južnoj koreji (10.04.2021.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Crno-beli film najgledaniji u Južnoj koreji (10.04.2021.)Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2021 u 16:12 |
|
Ja stvarno ne shvaćam otkud tolika pomama, očito ne samo na ovom sajtu, za povijesnobiografskim smaračinama. Još
kad vidim da je ista stvar u državi koja je iznjedrila toliko izvrsnih
naslova koji su takvoj manipulaciji čista suprotnost, rogovi mi rastu. Je li stvarno problem u meni?
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2021 u 17:56 |
|
Pisah već negde o tome, ne radi se o tome da mi smetaju, gledam čitavog života baš sve, no zbilja mi je u najvećoj meri daleko sve ono "bazirano na istinitoj priči", čast izuzecima. Ne doživljavam ih kao smaračine, ne nužno tj 😄, tek mislim da je tako šta mnogo (meni) efektnije u formi dokumentarnog filma, njih volim. Ovi igrani... poneki naslovi (biografije, ekranizacije istorijskih događaja, šta god) funkcionišu bolje, neki gore, no suštinski mi ne budu odveć bliski.
Ne rastu mi rogovi, though 😄 ne nerviraju me, bude mi tek žao ponekada. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |