Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PROBLEM SA ZVUKOM
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PROBLEM SA ZVUKOM

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nidzom View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PROBLEM SA ZVUKOM
    Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2003 u 13:32
Moze li mi neko reci kako da " nateram " da zvuk ide sa slikom i obrnuto u nekim filmovima ( The Fast And The Furious i American Wedding ( American Pie 3 )) . Jednostavno kad gledam film u BSPlayer-u ni slika ni zvuk ni prevod ne ide zajedno. PLEASE HELP!!!!
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2003 u 18:36
Za sliku DivX 5.1, XviD 0.92 i jos dosta njih a za zvuk Fhg Radium MP3 codec v1.263, AC3, i .... . A sto je najinteresatnije je da sam taj problem primetio u samo ova dva filma. Kakav predlog imas gogos?
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2003 u 19:04

Pošalji mi na pm svoju mail adresu i poslat ću ti toturijal za ovaj problem sa slikom i zvukom, a u vezi sa titlovima jednostavno pomoću SubtitleEditora podesi prema svom filmu, program ti je vrlo jednostavan ako ga nemaš javi pa ću ti i njega poslat.

Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2003 u 19:08
ista stver se događala i meni.. jednostavno unistall-iraj sve codece i instaliraj samo FFd show, ac3 codec i radlight kao player... sve ces naci na ovoj stranici.

Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2003 u 19:17

Pa moglo bi i to biti riješenje. Da definitivno probaj ovo šta ti je SlipKnot reka. Nego zanima me još jedna stvar, a to je dali ti i tilovi u oba filma kasne jer mislim da to nebi trebalo biti do codeca.

P.S. SlipKnot sutra ti šaljem cd-ove

Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2003 u 19:38
Originalno postovano od strane Jure Jure piše:

Pa moglo bi i to biti riješenje. Da definitivno probaj ovo šta ti je SlipKnot reka. Nego zanima me još jedna stvar, a to je dali ti i tilovi u oba filma kasne jer mislim da to nebi trebalo biti do codeca.

P.S. SlipKnot sutra ti šaljem cd-ove

I ja tebi isto... pogledaj si mail!

Na vrh
mkuterov View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mkuterov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2003 u 00:18

Imam problem. Prebacivo sam mnoge filmove iz divxa u vcd sa TMPGenc programom, ali npr film Italian job, ili XXX nemogu jer neće ni da učita film već mi sve blokira i automatski zatvara program, i javi grešku kao da je problem u AC3 zvuku. Nemogu te filmove ni da otvorim u virtual dub, isto automatski zatvara. Sta da radim? STAAAA!!!

Unaprijed hvala!!

Marko
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.