Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Snimaće se i serija reboot "True Lies"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Snimaće se i serija reboot "True Lies"   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Snimaće se i serija reboot "True Lies"
    Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2021 u 16:13
Pa ovo holivudsko preseravanje sa film2series stvarno više nije normalno.
Osim nekih scifi kao SG1 ili Westworld, koja je od serija kao ribut filma ispala dobra? Nijedna.
Koji se k. ne ugledaju na ostatak svemira gdje se nakon dobre serije napravi film. Мажор je jednako zabavan kao i serija ako ne i više. Bad Guys također.
A imaju i svoj primjer: Serenity.

Ali ne, treba ukenjati hit film sa bespotrebnom serijalizacijom jer su valjda nakon 30 godina shvatili da njihove blesave rimejke filmova niko sa zrnom mozga ne gleda niti im puši priču više otkad je internet streamova.

Ažurirao JoxerTM - 12.Veljaca/Feb.2021 u 16:24
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2021 u 16:48
Udahni, duboko. Izdahni. Pa opet tako dok se ne smiriš...
Mislim, koga briga i čemu nerviranje?
Mene svakako ne privlači ništa da gledam ovo, ali ako nađe publiku, sretno im.
To što ja mislim da nema potrebe i da je glupost, mogu okačiti mačku o rep... LOL
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2021 u 19:32
U pitanju je stil pisanja.
Nema nervoze.
To što ti smatraš da je glupost je pohvalno.
Sad je samo pitanje hoće li se kad serija izađe kačiti o rep muzičke želje u "tražim titlove za serije" temi. Tongue

Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2021 u 03:27
Naravno da će tražiti... LOL

A meni je to s recikliranjem glupo. Zato se, recimo, nikad nisam odlučio da gledam seriju 12 majmuna, iako je ljudi manje-više hvale. Što se mene tiče, sve je rečeno filmom, ali ostavljam mogućnost da se nekom svidi (što je očito tu slučaj). S druge strane, trenutno mi pada BSG, kao remake serije, za koji bi prosto bilo šteta da nije urađen. Sigurno bih mogao naći još nešto dobro, ali trenutno mi ne pada na pamet.
Kako god, fol je da remake ili nadogradnja ima nekog smisla, a nije samo remake radi remakea.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2021 u 17:10
Je, ta mi serija prdi na disku već stoljećima i nemam kad je pogledat, a svi su je nahvalili.
Doć će na red nekad ko i sve druge.

Galactica je bila serija izvorno i rebootana je kasnije. Nije bio film pa da su od njega išli razvlakušu radit ko Sniper ili Taken.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.