| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Falling (2020) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Falling (2020)Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2020 u 00:52 |
|
Prijevod je uradio mita53 👍
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 179 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2022 u 13:47 |
|
Dobar film. Lance Henriksen je odlicno odglumeo
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77226 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2024 u 19:54 |
|
Upravo to, Lance Henriksen razbija ovde, Viggo Mortensen mu (kao reditelj i kao glumac) baš daje prostora da se razmaše, ima on nemalo godina, no glumac ostaje glumac, i to kakav, svaka čast na umeću. Priča o rastrzanoj porodici, senilnom, prgavom, rakom načetim starcem punom kajanja i prezira, često izuzetno neprijatan prema svom sinu, kćeri, većini ljudi koji mu se uopšte nađu na putu.
Suštinski ništa novo, sve smo to viđali, rekoh šta (pa, ko zapravo) film izdvaja od sličnih, te ako ko voli te "glumačke filmove", može naći svoju dozu užitka, šta ja već znam u kojoj meri. Kako to ide ovde na forumu, Mortensen tumači gay sina onog matorog prdeža, njegov muž je pa kakav kinesko havajski tip, a film ima i poneki flašbek detinjstva i rane mladosti Mortensenovog lika. Dakle, ovi što ne mogu da svare to kada se ljudi vole a istog su pola, ili kada eto poneko ima drugu boju kože, kako se to kaže "nametnuto" jer je boja kože vrlo, vrlo bitna i nije svejedno, te na sav užas eto ima i mladih, pretpostavljam da će im ovakav jedan film biti notorni horor. Pa onda, ako ne vole putovati jezom, neka bolje nađu sebi kakav drugi film. "Falling" doduše ionako ima svog košmarnog tona, u svim tim neprijatnim scenama interakcije starca sa svojom okolinom, pa još i strave i bola koji su ostali u njemu iz prošlosti ove ponegde komplikovane porodice, sa sve Mortensenovim likom koji je uz svog oca uprkos svoj toj mizeriji. Zna biti mučno sve to. Mada film priča i nešto drugo, no to je da vide oni koji će mu se posvetiti, ne moram sve ja. Dopao mi se, najkraće.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |