| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Welcome to Sudden Death (2020) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Online Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Welcome to Sudden Death (2020)Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2020 u 00:43 |
|
Prijevod je najavio Bakica47 ⚡
|
|
![]() |
|
DurmitoracŠljivo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2021 u 10:45 |
|
Ko je ljubitelj akcije , film će mu odlično pasti . Odličan .
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2021 u 15:53 |
|
Ja sam ljubitelj akcije, ali ne i debilnih scenarija, a ovo dolazi iz holivuda pa se tu bojim riskirati. Daj malo detalja molim te, je li iritantno glup ili je toliko blesav da je zabavna ta blesavost? Ili ako ćeš ovako - je li pizza bila ukusna ili ima okus kartona?
|
|
![]() |
|
Trpimix
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2025 u 23:54 |
|
Na IMDb-u piše "video" i zaista kao da je amater snimao ručnom video kamerom. Za osnovu je uzet film Sudden Death iz 1995.godine (sa Žan Klod Van Damom u glavnoj ulozi) i to se ni ne pokušava sakriti, čak je i za naslov uzet deo iz originala. Početak filma je obećavajući ali kad su počele akcione scene sve je palo u vodu. Glavni glumac je poznat po akcionim scenama (Never Back Down: No Surrender, Blood and Bone, itd,) i odmah sam se razočarao u startu. I kasnije... Glumci su neuverljivi, scene su naivne, ne bih išao dalje u širinu. Daleko od toga da se film ne može pogledati, i sam sam ljubitelj ovakve vrste filmova. Ali to ne znači da ga mogu pogledati više od jednog puta. "Original" sa Van Damom je za koplje bolji od ovog filma koji ima opravdano nisku ocenu na IMDb-u.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Svibanj/May.2026 u 18:22 |
|
Malopre odgledah ovaj film i ne znam da li je za smejati se ili plakati koliko je ocajno i bolno i skrnavljenje je iole spomenuti original Sudden Death koji je rezirao Peter Hayams a gde su igrali Jean Claude Van Damme i pokojni Powers Boothe ( R.I.P. ). Moj savet, ako ikako mozete, preskocite ovaj film koji ne samo da spada u najgore koje sam gledao u ovoj 2026 nego ikada. Ovo je sramota, velika sramota iako i igra Michael Jai White. Uzas od filma
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |