Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Welcome to Sudden Death (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Welcome to Sudden Death (2020)

Welcome to Sudden Death

Welcome to Sudden Death (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2020

Žanr:

drama, akcija, triler

Trajanje:

81 min

Režija:

Dallas Jackson

Scenarij:

Gene Quintano
, Dallas Jackson

Glavne uloge:

Gary Owen
  >  Gus
Michael Jai White
  >  Jesse
Michael Eklund
  >  Jobe
Sabryn Rock
  >  Diana
Sean Skene
  >  Zeta
Stephanie Sy
  >  Psi
Kristen Harris
  >  Mayor
Marrese Crump
  >  Omega
Anthony Grant
  >  Milli
Jeff Strome
  >  Beta
BJ Verot
  >  Delta (as BJ Verot)
Adam Hurtig
  >  Sigma
Lyric Justice
  >  Ryan
Sagine Sémajuste
  >  Alisha (as Sagine Semajuste)
Nakai Takawira
  >  Mara

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Welcome to Sudden Death (2020)
    Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2020 u 00:43
Prijevod je najavio Bakica47 ⚡
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2021 u 10:45
Ko je ljubitelj akcije , film će mu odlično pasti . Odličan .
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2021 u 15:53
Ja sam ljubitelj akcije, ali ne i debilnih scenarija, a ovo dolazi iz holivuda pa se tu bojim riskirati.
Daj malo detalja molim te, je li iritantno glup ili je toliko blesav da je zabavna ta blesavost?
Ili ako ćeš ovako - je li pizza bila ukusna ili ima okus kartona?
Na vrh
Trpimix View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trpimix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2025 u 23:54
Na IMDb-u piše "video" i zaista kao da je amater snimao ručnom video kamerom. Za osnovu je uzet film Sudden Death iz 1995.godine (sa Žan Klod Van Damom u glavnoj ulozi) i to se ni ne pokušava sakriti, čak je i za naslov uzet deo iz originala. Početak filma je obećavajući ali kad su počele akcione scene sve je palo u vodu. Glavni glumac je poznat po akcionim scenama (Never Back Down: No Surrender, Blood and Bone, itd,) i odmah sam se razočarao u startu. I kasnije... Glumci su neuverljivi, scene su naivne, ne bih išao dalje u širinu. Daleko od toga da se film ne može pogledati, i sam sam ljubitelj ovakve vrste filmova. Ali to ne znači da ga mogu pogledati više od jednog puta. "Original" sa Van Damom je za koplje bolji od ovog filma koji ima opravdano nisku ocenu na IMDb-u.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2026 u 18:22
Malopre odgledah ovaj film i ne znam da li je za smejati se ili plakati koliko je ocajno i bolno i skrnavljenje je iole spomenuti original Sudden Death koji je rezirao Peter Hayams a gde su igrali Jean Claude Van Damme i pokojni Powers Boothe ( R.I.P. ). Moj savet, ako ikako mozete, preskocite ovaj film koji ne samo da spada u najgore koje sam gledao u ovoj 2026 nego ikada. Ovo je sramota, velika sramota iako i igra Michael Jai White. Uzas od filma
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.