| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Južnokorejski SF još na čekanju (28.08.2020.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Južnokorejski SF još na čekanju (28.08.2020.)Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2020 u 14:26 |
|
Najnoviji trailer za Space Sweepers zove se exploration i traje 8 min jer ima tu podosta materijala sa snimanja: Što se odgađanja južnokorejskih filmova tiče, nije samo Space Sweepers u pitanju. Termin je pomaknut i obiteljskoj dramediji Pawn (aka Collateral), pa neće izaći 10.09. Ni crtani horor Beauty Water neće krenuti u kina na planirani datum 02.09. Za navedene naslove distributeri još nisu odlučili nove datume prikazivanja, ali svi se nadaju, naravno u ovisnosti o situaciji sa epidemijom, da će se filmovi pred gledateljima pojaviti čim prije. Jedini za kojeg je odlučen novi datum je wuxia The Swordsman koji će umjesto 17.09. "razvaliti" kina 23.09. Odgoda Mulan i X-Men 3856786355847549i dio... Moram priznati da me nije briga čak i da se nikad ne prikažu jer na ta dva ne planiram gubiti vrijeme. Pa mislim kome treba još jedan x-men i to bez Lawrensice i Berryce? A iz Mulan će sto % izrezati najbolju scenu zbog sjw sranja, pa neće biti "brkate cure": EDIT: A editiram li ga editiram... Tek sad primijetio da IgaBiva nije dao prethodne filmove od režisera filma iz naslova. Pa ako koga zanima, prethodna dva filma su mu bila A Werewolf Boy koji je mene svjetski naživcirao i Phantom Detective koji me šarmirao mućkanjem žanrova. Ažurirao JoxerTM - 28.Kolovoz/Aug.2020 u 15:27 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |