Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ki-sool-ja-deul (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ki-sool-ja-deul (2014)

Ki-sool-ja-deul

Ki-sool-ja-deul (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2014

Žanr:

drama, kriminalistički, komedija, akcija, triler

Trajanje:

117 min

Režija:

Hongsun Kim

Scenarij:

Yang-Joong Kim

Glavne uloge:

Yeong-cheol Kim
  >  Jo Sa-Jang
Yun-hie Jo
  >  Eun-ha (as Yoon-Hee Cho)
Dal-hwan Jo
  >  Teol-Bo
Shin Seung-hwan
  >  Detective
Ko Chang-seok
  >  Gu-In
Ju-hwan Lim
  >  Ji Sil-Jang
Lee Hyun-woo
  >  Jong-Bae
Kim Woo-bin
  >  Ji-Hyuk
Ji Seung-hyun
  >  Detective #1
Aiham AlSubaihi
  >  Museum Clerk (as Ayham Alsubaihi)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ki-sool-ja-deul (2014)
    Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2020 u 23:54
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2020 u 15:26
Teroristo, prikoci malo ne postizavamo...
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2020 u 15:07
Imam već nekoliko dana žestoku upalu oka, a on ne posustaje i ne da mi pauzirat. Naravno da sam ovo morao pogledat i sad me oko boli za popizdit.

Dvojica sitnih kriminalaca, nevještih falsifikatora, angažiraju hakera da im pomogne ukrasti dijamante koji zapravo pripadaju lokalnom mafijozu. I tu kreće igra nadmudrivanja ko će kome smjestiti, a ništa nije onako kako izgleda.

Prijelazi tu i tamo nisu izvedeni glatko i u nekim scenama previše je naoko nebitnog trkeljanja.
MC se nudi kao karizmatični samouvjereni blefer, međutim niti ne pokušava šarmirati bladeimmortalovskog negativca što je čudno, ne kažem da je promašaj ali nešto tu nedostaje. Glavna teta je napola neiskorištena a moglo se i s njom puno toga još pokazati u priči.
U biti imam dojam da su neke scene koje su trebale biti u filmu izrezane samo zato da se trajanje filma spusti na ispod 2 sata. Šteta.

Ali sve skupa je ispalo pristojno, zabavno i ni u jednom trenutku dosadno, neće vam pasti na pamet stiskanje fastforwarda. Tu ima toliko potencijala da se nadam se da će se adaptirati u miniseriju.

Unatoč manjkavostima natprosječno dobro, svakako pogledati.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2020 u 17:23
Hvala JoxerTM.
Tvoj opis deluje obecavajuce .
Svakako cu pogledati ovaj predpostavljam zabavan mix zanrova u kome su korejanci pravi majstori kao i u filmskim prelazima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,332 sekundi.