Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Doctor Sleep (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Doctor Sleep (2019)

Doctor Sleep

Doctor Sleep (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Doktor Sleep

Godina:

2019

Žanr:

drama, fantazija, triler, horor

Trajanje:

152 min

Režija:

Mike Flanagan

Scenarij:

Stephen King
, Akiva Goldsman
, Mike Flanagan

Glavne uloge:

Ewan McGregor
  >  Danny Torrance
Cliff Curtis
  >  Billy Freeman
Rebecca Ferguson
  >  Rose the Hat
Bruce Greenwood
  >  Dr. John
Robert Longstreet
  >  Barry
Carl Lumbly
  >  Dick Halloran
Zahn McClarnon
  >  Crow Daddy
Nicholas Pryor
  >  Eddie
Carel Struycken
  >  Grandpa. Flick
Joe Donnelly
  >  Diesel Doug
Dakota Hickman
  >  Young Abra
Shane Brady
  >  Magician
Jocelin Donahue
  >  Lucy
Alexandra Essoe
  >  Wendy Torrance
Emily Alyn Lind
  >  Snakebite Andi
Katie Parker
  >  Silent Sarey
Chelsea Talmadge
  >  Deenie
Bethany Anne Lind
  >  Violet's Mother
Zackary Momoh
  >  David Stone
Selena Anduze
  >  Apron Annie
Kyliegh Curran
  >  Abra Stone
Met Clark
  >  Short Eddie

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Doctor Sleep (2019)
    Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2019 u 18:54
Prijevod je najavio nebojsa66 ⚡
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2019 u 01:47

Sad vidimo kakav bi bio The Shining da su pustili Kinga da scenario bude po njegovom a ne Kjubrikovom. Dugo i davno zaboravljen.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2019 u 01:59
Nisi gledao The shining iz tamo negde...mislim 1997 or something?

Kingova verzija...užasan tv film, to je več bio pokazatelj.

Dok je Doctor Sleep jednostavno loša knjiga. Tup nastavak. Teško da će mi film biti iole podnošljiv, no dogovorio se još pre x sedmica da ću ga gledati u društvu, pa šta mi bude 😄
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2020 u 17:29
Mike Flanagan je kralj.
Film za svaku pohvalu.Još da mi je pogledat DC to bi bili Havaii.
Preporuka svima.
Na vrh
vasobeci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vasobeci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2020 u 22:29
kako im bre više ne dosadi da prave ovakve filmove, stvarno mi nije jasno. Sve na istu foru...
Na vrh
JOBAH View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JOBAH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2020 u 12:13
Izuzetno glup film, mnogo sam razočaran...
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2020 u 15:14
Daleko sam od oduševljenja, ali meni se film svidio. U svakom slučaju preporučujem.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2020 u 16:43
Bilo bi super kad bi ljudi naveli jesu li gledali DC ili tzv. theatrical verziju.
Da znamo koja se "češće" sviđa.
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2020 u 20:15
Mike Flanagan je napravio dobar horror.  A to da nije film o političkim problemima na Južnoameričkom kontinentu- povezanim s nestankom Amazonske kišne šume- to stoji. Ovo je horror. Može se rangirati u okviru žanra. To je to. A u okviru žanra, film je dobar. Nije bomba, no dobar je.
Btw, ja gledao običniu verziju, ne ovu DC verziju.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2020 u 00:38
Odlican nastavak ! Moja preporuka : skinuti i prvo pogledati The Shining i to BluRay ( cisto radi podsecanja) a zatim Doctor Sleep (D. Cut verziju obavezno) takodje BluRay . Ako ne gresim DC je duzi 30 min i reziseru su tu dopustili sto je bila njegova velika zelja da ubaci jako bitne detalje iz zivota malog Denija nakon odlaska iz hotela . Sve u svemu , dva sjajna klasika.
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2020 u 01:34

Shining i ovo imaju veze kao ako sutra ubace zombije u Kuma i nazovu ga Doctor Godfather. Jedno je mainstream film rađen od strane ozbiljnog čoveka, a drugo kvazi-horor govance od strane bolesnika koji posle 40 godina pljuje po mrtvom umetniku koji ga je načinio poznatim. Možda se kako neko već reče može posmatrati u okviru specifičnog žanra, ali mislim da je toliko jadno, glupo, smešno i tužno da se može posmatrati kroz začepljenu betonsku mešalicu. Btw, gledao sam toaletnu verziju, a posle ona mene.
Na vrh
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2020 u 18:50
Po meni odličan film, držao mi je pažnju tokom gledanja.
Od početka pa do samog hotela, i kraja!
Ne bih ja tu ništa dirao!Thumbs Up
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 19:28
Ovo je jos i solidan horor film ako ga gledate kao jedinku.Uparite li ga sa The Shining-om, doci ce do konfuzije i nezadovoljstva.Nije los ...
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2021 u 14:35
Nije rđava DC verzija, iako zbilja nisam voleo Doctor Sleep roman. Voleo bih da je poviše toga bitno drugačije i u filmu, no držao mi je pažnju, priča mi je i dalje daleka, dopao mi se McGregor, demoni koji ga opsedaju, taj deo je verovatno i najiskreniji (glede Kingovih alkoholisano-kokainsko-tabletomanskih osamdesetih), dok sve to sa nomadskim "vampirima", potom supermoćima klinkice...rekoh već, prosto nije moj broj.

Uprkos svemu, ubih ta tri sata filma a da ih nisam ni osetio, pa ne mogu biti oštar.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.