| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Leokki (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Leokki (2016)Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2019 u 18:10 |
|
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2022 u 23:16 |
|
Za'ebo sam se i pogledao umjesto originala. Sad je gotovo nema nazad. Premisa
je interesantna, je li, propali glumac se pretvara da je lik koji je
izgubio pamćenje, ali ne baš bilo kakav lik (neću spoilati). Međutim ovo gore krimi, komedija, akcija... Toga je malo i premalo. Film je ljubavni, a ovo gore je dodano tako da se namami i muška publika. Pa je, barem meni, romantike tu i previše s obzirom da se prati ne jedan nego dva para. Podnijeti se dade s obzirom da film sprda vlastitu filmsku industriju. Usput
trola i gledatelje, ali i sebe - glavnu ulogu nosi, pa ne baš onakav
zet kakvoga bi svaka majka htjela, ali našla se u filmu jedna baka koja kaže: kako zgodan momak. On je naravno tu zbog talenta, a ne izgleda. Njegova potencijalna draga također, cupkanje, zurenje, mrštenje, itd, izvrsna. Drugi (ljubavni) par mi je pak bezze, nema tu one neke karizme i kemije na ekranu. Zabavno jest, ali kad očekujete krimi komediju, a dobijete ljubić, a nemojte me tako veslati. Predlagati ga neću jer je rimejk. Ali ako tražite kakvu romantiku, a da nije isklišeizirana ljiga za povratiti, evo ga tu.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |