Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Inuyashiki (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Inuyashiki (2018)

Inuyashiki

Inuyashiki (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

drama, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

127 min

Režija:

Shinsuke Satô

Scenarij:

Hiroshi Hashimoto
, Hiroya Oku

Glavne uloge:

Yûsuke Iseya
  >  Detective Hagihara
Yuki Saitô
  >  Yuko Shishigami
Noritake Kinashi
  >  Ichiro Inuyashiki
Mari Hamada
  >  Marie Inuyashiki
Kanata Hongô
  >  Naoyuki Ando
Takeru Satoh
  >  Hiro Shishigami
Fumi Nikaidô
  >  Shion Watanabe
Ayaka Miyoshi
  >  Mari Inuyashiki
Nayuta Fukuzaki
  >  Takeshi Inuyashiki

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Inuyashiki (2018)
    Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2019 u 10:26
Prevod je najavio adm1r ✨
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2021 u 16:49
Zabavan, nešto atipičnija superheroika, dopao mi se izmrcvareni stariji gospodin poljuljanog života i odnosa sa...pa, zapravo svima , sobom, kolegama, šefom, ženom, decom...a koji dobija priliku iz vedra neba da se konačno uzdigne, iznenada dobijajući neslućene moći. Slojevitiji je ovo film, porodični u pravom a ne kakvom bajkovito-sterilno-veštačkom smislu kojim nas bombarduju u filmovima. Tu je potom pa antagonista, klinac koji istovremeno sa ovim mučenikom dobija moći, kojima pristupa na pa bitno drugačiji način, što nas naravno vodi u konflikt.

Retko dobra mera zabave, sentimenta, akcije i humora, često originalan. Mangu nisam čitao, ne znam čemu je i koliko veran ali mi se itekako dopao.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2021 u 17:15
Masttwoč masterpis.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2022 u 19:04
Složio bih se sa puppet-om ali opet mi nesto fali i u mangi nesto vezano za Hira. Animu nisam gledao. Manga i film se ne razlikuju puno u sustini ( samo kraj), ima naravno podosta razlika u radnji, neki delovi price nisu ubaceni, neki su pridodati, neki su bas slicni, ne mogu da kayem da su identicni , ali ne menja bit radnje. Glavne razlike su jedan kratak ali dobar obrt vezan za Hira negde u sredini  i to su trebali da prikazu u filmu , i sam kraj.  U mangi je totalno drugaciji, ima jos jedna pretnja, i znamo sudbinu i Hira i Ichira. To su bez problema mogli da odrade,  mislim da znam zasto nisu, pa bar iz dva razloga, meni u mangi pa jeste malo zasmetalo, ali dobra mi je fora, mozda su mogli nekako da izmene i nesto urade, ali dobro ko ce ga znati, mozda je i ovo ok zavrsetak.

Ažurirao AlexDeLarge - 30.Srpanj/Jul.2022 u 19:32
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2022 u 00:13
Završetak?
Trebala su biti tri filma.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2022 u 08:56
Pa znam da je pisalo da je trebala da bude trilogija, medjutim pricao sam za ovako uradjen film, ovim filmom su pokrili 8 od 10 tankobon-a , hajde i do polovine devetog nista spektakularno, i onda krece nesto novo.

Bacio sam pogled, anima je  pokrila kraj mange u jednoj epizodi ( zavrsila se 5 meseci pre prikazivanja filma), manga je zavrsena osim ako u buducnosti Oku ne nastavi rad na njoj. Oku je tada radio uporedo sa datom mangom i spin-off Gantz:G , posle je uradio Gigant , i sad radi Gantz:E.

Tako da posto postoji anima i mogu da se pogledaju poslednje dve epizode, a sto se filma tice mogli su neke scene da skrate, neke da izbace i da malo produze film, i da se dobije celina i to je to,  sve osim poslednjeg tankobona-a je pokriveno filmom, i onda se pitam sto nisu zavrsili jer materijala za nastavak bar za sada nema, mozda ce biti, mozda nisam upucen. Na to sam mislio u prethodnom post-u

Ažurirao AlexDeLarge - 31.Srpanj/Jul.2022 u 10:39
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.