Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Auto Knot Gordian
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Auto Knot Gordian

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Auto Knot Gordian
    Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 14:58
Iznajmila sam original DVD Smallville. Kad prebacujem sa DVD Decrypterom imam opciju da prebacim jednu po jednu epizodu ili kao film gde su sve cetiri Ep spojene. Kad krenem da ripujem po epizodama za svaku mi se pojavi da mogu da izberem prevod (da bude zalepljen za film) ali kad izripujem samo prva ep na svakom disku ima prevod. Kako da namestim da mi svaka Ep ima prevod? Nisam probala da izripujem sve cetiri Ep spojene jer me poosle mrzi da ih delim

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 16:51
Ja  bih ti predlozio da izripujes samo epizode, a prevode posebno izripuj sa programom SUBRIP
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.