Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Reebok Forever Floatride Energy - tenisice koje vraćaju izgubljenu energiju (11.04.2019.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Reebok Forever Floatride Energy - tenisice koje vraćaju izgubljenu energiju (11.04.2019.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
vlada2346 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vlada2346 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Reebok Forever Floatride Energy - tenisice koje vraćaju izgubljenu energiju (11.04.2019.)
    Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 07:28
kakve veze ovo ima veze sa sajtom ?
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 08:39
To je tzv pr clanak
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 10:20
Administracija pocinje da se bavi sportom. Treba ove prevodioce potjerati malo da trce,pogotovo adm1ra,izgleda kao policajac :D
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 10:22
A i sa pameću je blizu policajcu.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 11:01
Originalno postovano od strane Boozywoozy Boozywoozy piše:

Administracija pocinje da se bavi sportom. Treba ove prevodioce potjerati malo da trce,pogotovo adm1ra,izgleda kao policajac :D
trebao bi ti admiru ljubit patikeLOLLOLza svaki tvoj spam admir prevede jedan film da te spasi od banaLOLLOL  više ni ne jede ni spavaLOL
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 11:10
Platiću kol'ko treba samo da ga banujete. Ili još bolje, da ja budem admin na dva minuta da ga s'apetitom banujem! Možda bih onda počeo jesti i spavati malo.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 11:13
  moremo se dogovoritLOLLOL nekoliko sailormoona i cijelo selo ćemo mu banovati, ne samo njegaLOLLOL
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 11:16
Ja pomislio da su sada izmislili neki film u koji tenisice spašavaju svet.
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 11:16
Znaš, i ja sam gledao sejlormun na novoj tv. Daaaaavno. Znam da je serija obilovala otvorenom
lezbejskom napetosti između protagonistica. Moglo bi se tu nešto napraviti :D
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 11:19
Originalno postovano od strane adm1r adm1r piše:

Znaš, i ja sam gledao sejlormun na novoj tv. Daaaaavno. Znam da je serija obilovala otvorenom
lezbejskom napetosti između protagonistica. Moglo bi se tu nešto napraviti :D

onda do parade bi mogao koju prevestiLOL
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 11:22
ne bavim se prevođenjem, jbga :(
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 11:23

onda se ja ne bavim banovanjemLOLLOL
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 11:27
Hahahahaha. Ma previše je to posla za jednog čovjeka. Ima 300 epizoda :(
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 11:28
ja bozija banujem za jedno 10LOLLOL pa onda dok novi acc napravi opet 10.. malo po malo i evo 300LOLLOL
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 11:32
Ja mislim da je tebi, a i meni, ispaltivije da ti uzmeš kurs engleskog ili japanskog pa da k'o čovjek gledaš mjesečeve ratnice :)
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 11:37

Ja mislim da je tebi, a i meni, ispaltivije da ti uzmeš kurs engleskog ili japanskog pa da k'o čovjek gledaš mjesečeve ratnice :)
  eh moj admire ja sam izgubila sposobnost da išta naučim više, samo mogu zaboravitLOL

Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 11:40
Nije ni meni ništa lakše po tom pitanju :D
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 12:20

Bavi,laze,prevodi babe preko pjesackog,žigolo,żentlmen

Pa ovo je jedina stranica za kojoj do sad nisam banovan,zna adm1r. Hvala vam sto imate strpljenja za mene,nadam se da cemo se druziti jos puno godina

Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 12:34
I prevodim zedne preko vode.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2019 u 21:29
Hmm... A kakve ovo ima veze sa filmom/serijom? Isto tako onomad i SP u fudbalu. Ako je neko platio reklamu onda ok ) I ako nije, opet sa moje strane ok, jer od mene ni iz dzepa ni u dzep))) I ne treba patiti od BRANDova. Kupujte ono sto vam se svidja a ne sta je ''in''.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.