| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
No Date, No Sign (2017) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: No Date, No Sign (2017)Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2019 u 21:57 |
|
Prijevod je uradio crni60 👍
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2023 u 20:41 |
|
Pre filma `Fatum` jurih iranski film `Beyond the Wall` i naleteh na dati koji nisam gledao. Da opis je ok, Doktora je na putu sasekao drugi vozas, zakacio mu retrovizor, a on je udario motociklistu sa porodicom. Porodica zeli da se pozove policija, doktor zeli da sredi kao sto je navedeno, jer nema osiguranje, `pegla` situaciju novcem sto otac ipak prihvata, doktor ipak zeli da ih preveze u bolnicu ali otac porodice odbija. To bih samo dodao. Po mom misljenju su isprepletani gore navedeni zanrovi. Ali da drama dominira. Ima nekih slicnosti sa `Fatum` i to mi je zanimljivo, a opet bas lepota u tim razlikama. Ok mi je nekoliko stvari sto su provukli, lepo to iranski reziseri i scenaristi prezentuju publici, jedna mi je nepoznanica tj. nisam upucen, ali autor insistrira na tome. Nisam zadovoljan samo sto su neke stavari ostavljene otvorene, dali su naznake samo, ali nedovoljno, a dosta je bitno jer je prakticno lajtmotiv filma upravo to. Falila mi je izgradnja karaktera jedne osobe da bih drugu shvatio bolje, a i jos neke osobe pored nje, hteli su da pokazu nesto sto su pokazali kroz karakter druge osobe, zasto duplirati, mozda da pokazu da i u srednjoj klasi... kazem bolje da su to malo razradili, ali sta da se radi. Kinematografski bas fin. Nemam zamerki , lepo je odradjeno, bar po mom ukusu.
Ažurirao AlexDeLarge - 16.Rujan/Sep.2023 u 08:03 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |