Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kasni mi zvuk prekraj filma
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kasni mi zvuk prekraj filma

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kasni mi zvuk prekraj filma
    Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 12:49
kako da to sredim?

mislio sam odrezati u dva dijela, ovaj prvi ostaviti kakav je jer je u redu a na drugom podesiti zvuk i onda oba spojiti, al ne znam prog za uskladjivanje zvuka i slike
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 00:33
virtual dub mod
dolazi sa gk
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 09:37
kako u njemu? ne znam sto treba radit, znam rasjeci film na dva dijela ali podesiti zvuk to je problem
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 10:14
Prijatelju to ti je malo teze! Da ti zvuk kasni od pocetka, moze da se sredi, ali ovako je bas nezgodno! Mozes da probas to sto si rekao da ga sredjujes od pola, ali nisam siguran kako ce to ispasti. I neces moci to da sredis DIREKTNO u virtual-u! Moras zvuk da prvo sredis u nekom od programa za obradu zvuka (cool edit pro ili sound forge) pa da ga naknadno ubacis na film. Sve u svemu petljancija, bez jasnog zavrsetka !!!
Vladika
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 10:19
ma imao sam ja jedan free progic s kojim sam mogao i bilo je uzasno jednostavno

podijelim film na dva dijela preko virtualduba, prvi dio je onaj gdje zvuk valja a drugi je gdje kasni/zuri, namjestim sa tim progom zvuk, bez ikakvog konvertiranja slike ili zvuka i samo ponovno spojim prvi i drugi dio koji sada valja preko vduba

ali nakon reinstalacije windowsa vise nemam taj prog

inace, taj prog je sluzio samo za to, samo za namjestanje zvuka, je**mu ku**c, ne mogu se sjetit imena da me jebes
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 12:38
Pa i u VirtualDubu možeš namištat zvuk.(Za verziju 1.5.10.1)Otvori film ->Streams->Desni klik na zvuk.Stisni Interleaving i upiši u Delay Audio Track koliko milisekunda brza ili kasni zvuk(pozitivan broj ako je zvuk brži od filma,ili negativan ako je zvuk sporiji od film[kasni]).
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 13:12
To mozes da uradis ako zvuk kasni od samog pocetka !
Vladika
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 14:43
Ali ako odreže film onda će moći to uradit za taj dio gdje zvuk kasni.
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 16:36
tako je!

hvala
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 21:21
Originalno postovano od strane blackpantera84 blackpantera84 piše:

Ali ako odreže film onda će moći to uradit za taj dio gdje zvuk kasni.

U pravu si nisam razmisljao na takav nacin !!!
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,176 sekundi.