| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Space Jam 2 za dve godine (22.02.2019.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Space Jam 2 za dve godine (22.02.2019.)Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2019 u 16:20 |
|
Prvi film koji sam gledao u kinu. Sjecam se postrojila nas uciteljica dvoje po dvoje,uzmemo se za ruke i idemo do kina ( a do kina 5 kilometara,pomrli). Mislim da je bila bas ta 96'-ta,i da sam isao prvi razred. Nesto sto mi je ostalo u lijepom sjecanju.
|
|
![]() |
|
skajler
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 03.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: >>>>>>>>>>>>>> Status: Offline Points: 5305 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2019 u 17:05 |
|
Bome, ja sam ga gledao nekoliko puta i to na vhs-u. FIlm zabava vrhunska, a i legendarni Majkl Džordan se uklopio dosta dobro (što nije čudo s obzirom da je glumio samog sebe). E sad, glavna uloga u nastavku poverena Lebronu Džejmsu mi govori da čovek radi na povećanju vrednosti svog brenda. Ako roster ne bude kako valja što se tiče ostalih uloga onda je pitanje hoće li to biti zanilmjivo. Kad se pravi čista zabavna ekranizacija, a naročito nastavak onda očekivanja postoje jer ulog nije neznatan a i sama priča može da postane franšiza ako on ostvari dobru zaradu i time utre put za prerastanje u triologiju. Elem, nema sumnje da će NBA zaluđenici povesti familije i napuniti sale sinepleksa, tako da će se verovatno opravdati uloženo. Pošto više ne pratim NBA, nemam neka velika očekivanja, mada dobro bi bilo da recimo u ostalim ulogama ubace Šekila O' Nila i recimo nedavno penzionisanog Kobija Brajanta (obojica naspram Lebrona ipak imaju određena iskustva u filmskoj industriji). Al' , ono, ostaje da vidimo šta je rezultat.
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2019 u 17:17 |
|
Jedno je sigurno. Saundtrek prvog filma nema šanse da dostignu.
|
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2019 u 17:34 |
|
Mislis na onog silovatelja R.Kelly-ja ? I believe i can fly
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2019 u 17:37 |
|
Mislim npr. na Sila ili ove kultne likove kojima retko koji današnji reper može da prismrdi, a ljudi se skupili da odrade pesmu za dečji film. |
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2019 u 19:48 |
|
Ma ovo danas i nisu reperi,skidam kapu Eminemu. Moj kolega slusa rep,ali onaj oldschool,tipa Tupaca,Biggie i sta je znam ko tu sve ima,nisam nesto u tim vodama. Jedina rep pjesma koja mi srce cepa je od Afromana - Because i Got High .
Kad vidim ovu Jordanovu sliku,sjetim se kakva je to igracina bila,sjetim se Pippena,Rodmana,Kukoca,tih Bullsa... |
|
![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |