| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Scarlet and the Black (1983) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
svokar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Scarlet and the Black (1983)Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2018 u 22:05 |
|
Gledao sam ovaj odličan TV film po drugi put. Prvi put sam ga gledao pre 20-ak godina na nekoj od naših televizija. Pored zanimljive, dramatične radnje, mene je oduševila vrsna fotografija, scenografija (dobar deo radnje odvija se na autentičnim mestima, u Rimu, Vatikanu, Italiji), muzika maestra E. Morikonea, kao i odlična gluma velikana glumišta G. Peka, Dž, Gilguda (u ulozi pape Pija XII) te K. Plamera u ulozi naciste H. Kaplera. Našao sam na vašem sajtu odličan titl tako da sam film odgledao sa posebnim zadovoljstvom. Džeri London je odlično režirao ovu jedinstvenu ratnu dramu prema scenariju baziranom na istinitim događajima. Preporučujem da se obavezno pogleda ovaj jedinstveni film i da se obrati posebna pažnja na ne samo verbalna sučeljavanja trojice glavnih likova: monsinjora Hjua O'Flaertija, pape Pija XII i naciste H. Kaplera!
Vaš svokar!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |